Pred praznim tribinama po ulaznicu za Final 4 SEHA Gazprom lige!
Objavljeno: 10. 03. 2020 - 11:05

Ispred rukometaša Prvog plinarskog društva Zagreb uzvratni je dvoboj četvrtfinala ovogodišnje SEHA Gazprom lige protiv rukometnog kluba Tatran Prešov. Nakon povijesne pobjede u gostima, Zagrebaši imaju prednost od 4 gola iz prve utakmice. Utakmica koja vodi u Zadar na Final 4 SEHA Gazprom lige na rasporedu je sutra, u srijedu, 11. ožujka u 20:00 sati u dvorani Doma sportova 2. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice SEHA Gazprom lige, biti će dostupan na Arena sport TV-u.

Na žalost, zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva o mjerama opreza za odgodu ili ograničenje organiziranih skupova, Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb je donio odluku o odigravanju utakmice pred praznim tribinama, time ne dovodeći u opasnost zdravlje naših navijača i prijatelja kluba.
 

Utakmicu su najavili glavni trener Veselin Vujović te reprezentativac Matej Hrstić.

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

Igranje utakmice pred praznim tribinama nije ohrabrujuće za nas u situaciji kada igramo jako važne utakmice, poput ove koja nas vodi na Final 4 SEHA lige kada je zaista važna podrška publike. Koncentrirani smo i pažljivi bez obzira na prednost iz prvog susreta jer je ekipa Tatran Prešova kadra upisati pobjedu i u gostima što su pokazivali u nastupima Lige prvaka i SEHA lige. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo još jednom jer bi time bili pravi i istinski sudionici Final 4-a bez sumnji da smo slučajno odigrali dobru utakmicu u Prešovu. Igrači su zdravi i nadam se da će tako ostati čime očekujem dobru utakmicu.

Matej Hrstić, igrač PPD Zagreba

Završili smo prvo poluvrijeme u Prešovu i sad nas u Zagrebu očekuje drugo poluvrijeme. Ne smijemo ući u utakmicu kao u Prešovu koju nismo otvorili na željen način. Dobro treniramo i uz jako dobru pripremu želimo ono s treninga preslikati na utakmicu koju moramo dobro otvoriti te ju odlučiti na početku kako se kasnije ne bi plašili konačnog rezultata.

  Povratak na sve vijesti