SEHA Gazprom liga donirala kuću za nezbrinutu djecu u Skopju
Objavljeno: 13. 04. 2018 - 7:10

Delegacija rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb uz delegacije preostala tri sudionika Final Four turnira SEHA Gazprom lige, kao i ljudi iz ureda SEHA Gazprom lige posjetili su kuću za nezbrinutu djecu „11. Oktobar“ u središtu Skopja, gdje su štićenicima doma uručili poklone u vidu jednog televizora i četiri bojlera.

Za vrijeme obilaska predstavnici delegacija mogli su iz prve ruke vidjeti u kakvim uvjetima žive štićenici doma, a vrijeme provedeno u dječjoj kući proveli su u razgovoru s osobljem koje se brine da djeca koja im stignu u dom dobiju što bolje mogućnosti da jednoga dana budu osposobljeni za samostalni život van kuće.

  • Humanitarna akcija tradicionalno je dio svakoga dosadašnjeg Final Four turnira SEHA Gazprom lige, pa smo tako i ovoga puta htjeli biti od pomoći onima kojima je najpotrebnije. Rukomet je ono zbog čega smo svi ovih dana u Skopju, ali naša je želja ostaviti ovim divnim ljudima i nešto više od samog rukometa. Humanitarne akcije svakako će ostati dio svakog završnog turnira naše lige, a razmišljamo i o tome da ovakve stvari činimo češće – kazala je glasnogovornica SEHA Gazprom lige Simona Margetić.
  Povratak na sve vijesti