Sirotić uoči Poreča: Želim im puno sreće, ali dva boda ostaju u Kutiji!
Objavljeno: 01. 10. 2021 - 8:55

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 04. kola Paket24 Premijer lige rukometnog prvenstva Hrvatske, a nakon tri uvodne pobjede stopostotni niz tražiti će u subotu 02. listopada kada im u goste dolazi ekipa Poreča.

Dan uoči dvoboja s „Parenzanima“, a samo dva dana nakon osvojenog velikog boda u EHF Ligi prvaka protiv norveškog Elveruma, za službene stranice kluba susret su najavili trener Ivica Obrvan i rukometaš Karpo Sirotić.

  • Poreč je pokazao u zadnjih nekoliko godina da je riječ o jako dobroj ekipi. Mi ih dočekujemo u dobroj atmosferi nakon tri domaće pobjede i osvojenog boda u Ligi prvaka i kao izraziti favoriti razmišljamo isključivo o pobjedi. Oni su u odnosu na lani dosta izmijenili sastav, ali uopće ne sumnjam da će pružiti dobru igru, u prvom redu igrači poput Rađakovića ili Ljubića. Želim im puno sreće u ovoj sezoni, ali sutra dva boda ostaju kod nas, u Kutiji šibica – poručio je srednji vanjski PPD Zagreba Karpo Sirotić.
  • Nakon burne srijede i osvojenog boda s Elverumom moramo se okrenuti domaćem prvenstvu koje nam dobro dođe za kombinirani sastav. Opet ćemo staviti nekoliko igrača koji protiv Elveruma nisu konkurirali za sastav. Očekujem da jednim ozbiljnim pristupom damo svoj maksimum da pobijedimo jednu jako dobru ekipu Poreča u prvenstvu Hrvatske. Još jednom moram ponoviti da mi je drago i da nam svakako dobro dođe što se Zagreb nakon toliko godina uključio opet u prvenstvo Hrvatske od samoga početka – poručio je uoči dvoboja s Porečom trener PPD Zagreba Ivica Obrvan.

Početak dvoboja između PPD Zagreba i RK Poreča predviđen je za 17.30 sati u sportskoj dvorani Trešnjevka ("Kutija šibica")

  Povratak na sve vijesti