Slovenski reprezentativac Aleks Vlah pojačao redove PPD Zagreba!
Objavljeno: 16. 01. 2019 - 2:03

Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisala je ugovor s mladim slovenskim reprezentativcem Aleksom Vlahom.

Riječ je o 21-godišnjem srednjem vanjskom koji se rukometom počeo baviti s osam godina u rukometnom klubu Koper iz kojega je u tekućem prijelaznom roku prešao u redove hrvatskog prvaka.

Ovaj 192 centimetra visoki i 92 kilograma teški slovenski razigravač uspješno je nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Slovenije, a 2015. godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s kadetima je osvojio srebrnu medalju.

Aleks Vlah nastupio je i za seniorsku reprezentaciju Slovenije na lanjskim Mediteranskim igrama, a upisao je minute i u prijateljskim dvobojima s Hrvatskom.

Ugovor između Aleksa Vlaha i rukometnog kluba PPD Zagreb potpisan je na razdoblje od tri i pol godine.

Aleks Vlah trenutno se nalazi na kraćoj rehabilitaciji u Daruvarskim toplicama nakon što je uspješno podvrgnut zahvatu čišćenja meniska, a već krajem mjeseca siječnja očekuje se njegovo priključenje prvoj ekipi najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Odlazak Arbera Qerimija

Uoči potpisivanja ugovora s Aleksom Vlahom rukometni klub PPD Zagreba i Arber Qerimi završili su svoju tromjesečnu suradnju.

Reprezentativac Belgije imao je važeći ugovor do konca 2018. godine, a isti mu nije produžen.

Ovim putem uprava kluba zahvaljuje se Arberu na njegovu doprinosu u dresu PPD Zagreba.

  Povratak na sve vijesti