Srna i Obrvan uoči Gorice: Oni spadaju u Top 5 hrvatskog rukometa, ali kvaliteta je na našoj strani!
Objavljeno: 11. 11. 2021 - 10:49

Nakon reprezentativne stanke rukomet se vraća na klupsku scenu, a rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb već u petak, 12. studenog gostuju u Velikoj Gorici.

Dvoboj 09. kola Paket 24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske između HRK Gorice i PPD Zagreba na rasporedu je u 18.00 sati u sportskoj dvorani

Dan uoči susreta za službene su stranice kluba utakmicu najavili trener PPD Zagreba Ivica Obrvan i rukometaš Zvonimir Srna.

  • Gorica je vrlo dobra ekipa koja je svoju kvalitetu pokazala kroz prvih osam kola i koja se zasluženo nalazi na drugom mjestu naše skupine. Očekuje nas borbeni i disciplinirani, tehnički jako dobro posložen skup igrača. Ovu utakmicu treba gledati i kroz to da pet dana kasnije gostujemo u bjeloruskom Brestu u sklopu Lige prvaka. Protiv Gorice ćemo najvjerojatnije nastupiti sa svim igračima koji su na raspolaganju, jer, nažalost, imamo nekoliko njih koji su se s priprema reprezentacije vratili ozlijeđeni, dok su neki ozlijeđeni od ranije, poput, recimo,  Filipa Vistoropa. Zamisao je da se kroz ovaj tjedan pripremimo za Brest i ova utakmica nam se savršeno uklapa u taj plan. Očekujem maksimalan pristup i angažman svojih igrača i naravno pobjedu, jer razlika u kvaliteti je ipak u velikoj mjeri na našoj strani – kazao je trener PPD Zagreba Ivica Obrvan.
  • Proveo sam u Gorici pola godine tako da ih dosta dobro poznajem. Smatram da spadaju u Top 5 hrvatskog rukometa. Predvođeni su odličnim trenerom Andrijom Nikolićem i iskusnim igračima poput Laljeka, Cekovića i Bure. Ove su im se sezone priključili i neki vrlo perspektivni mladi igrači tako da mogu reći da stvarno izgledaju odlično. Ono što trebamo napraviti sutra jest biti skoncentrirani od prve minute. U prvoj utakmici s Goricom smo nešto slabije otvorili i mučili se kroz prvih 30 minuta, stoga ne želimo tako nešto ponoviti i u Gorici. Kroz ovu utakmicu se pripremamo i za Brest i zato je važno i za samopouzdanje da budemo pravi od prve do posljednje minute – poručio je lijevi vanjski PPD Zagreba Zvonimir Srna.
  Povratak na sve vijesti