Tamše i Božić-Pavletić najavili Aalborg: Idemo po pobjedu!
Objavljeno: 20. 09. 2019 - 3:28

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 02. kola Velux - Lige prvaka u kojem će ih ugostiti najbolja danska ekipa - Aalborg Handbold. Susret je zakazan za nedjelju 22. rujna u 16:50 sati.

Između dvaju teških protivnika, PSG-a i Barce, ždrijeb je odlučio da Zagrebaši love bodove u Danskoj. Stanje u ekipi te pripreme pred utakmicu ukratko su prokomentirali trener Branko Tamše te desno krilo Lavova, Josip Božić Pavletić:

  • Ekipa koja igra tipičan brz i atraktivan skandinavski rukomet nas čeka ovaj vikend, nakon što su u prvom kolu uvjerljivo pobjedili Elverum. Pogledali smo te izanalizirali njihovu igru koja se temelji na agresivnoj obrani uz brze kontre od strane krilnih igrača. Neće nam biti lako, ali s druge strane mi moramo odigrati čvrstu obranu s puno prekida i kontakta, dok ćemo u napadu tražiti našu šansu kroz strpljivu i pametnu igru bez nepotrebnih grešaka. Imamo peh s ozljedama ali idemo odigrati maksimalno dobro, koliko možemo u ovom trenu, i vratiti se kući s pobjedom - izjavio je trener Tamše.
     
  • Očekuje nas jedan dobar protivnik čije smo utakmice proučavali ovaj tjedan. Mogu reći da je to ekipa po našoj mjeri, nisu na razini kao PSG ili Veszprem, ali ako odigramo kako smo se dogovorili, uz malo sreće, vjerujemo u bodove - kratko je zaključio Božić Pavletić.
  Povratak na sve vijesti