Tamše i Horvat uoči PSG-a zaželjeli pune tribine!
Objavljeno: 12. 09. 2019 - 12:28

Ispred igrača Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 1. kola ovogodišnje VELUX EHF Lige prvaka, najelitnijeg rukometnog natjecanja. Tim povodom u Zagreb stiže francuski prvak Paris Saint-Germain, a susret je na rasporedu u subotu14. rujna 20 satiIzravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice Lige prvaka, bit će dostupan na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Ulaznice za prethodno najavljeni susret dostupne su klikom na poveznicu: http://bit.ly/LP2019PSG.

Osim internetskim putem, ulaznice se mogu nabaviti u vrijeme rada blagajne Arene Zagreb prema sljedećem rasporedu:

Petak 13.09.2019. 16:00-19:00 sati

Subota 14.09.2019. 14:00-20:00 sati

Subotnji susret protiv najbogatije europske rukometne momčadi koji će u Zagrebu otvoriti novu sezonu Lige prvaka prokomentirali su na konferenciji za medije trener PPD Zagreba Branko Tamše te kapetan momčadi Zlatko Horvat.

Branko Tamše, glavni trener PPD Zagreba

  • Počinje nova sezona Lige prvaka. Znamo s kim, kako i zašto, imamo svoje ciljeve i želje. U sklopu prvoga kola u Zagreb nam stiže Paris Saint-Germain za što mislim da je bespotrebno gubiti vrijeme nabrajajući sve njihove kvalitete. Zaželio bih što puniju, odnosno puno Arenu, mislim da dečki to zaslužuju. Čeka nas jako teška utakmica i vrhunski protivnik koji se ponovno želi domoći vrha Europe. Toga smo svjesni, ali isto tako želimo i odigrati jednu utakmicu koja priliči nama i našim kvalitetama. Želim da 60 minuta igramo u našemu ritmu i da se što više postavimo jako protiv favorita u utakmici. Prije svega moramo misliti na sebe i biti disciplinirani, imati u glavi cilj i ispoštovati ono što radimo na treningu - samo ćemo na taj način moći igrati s Parizom.

Zlatko Horvat, kapetan PPD Zagreba

  • Svi jedva čekamo da krene Liga prvaka i veselimo se utakmicama u Areni Zagreb. Radujemo se i gostovanja, no prvenstveno nas raduju dvoboji pred domaćom publikom i pred našim navijačima koje ovim putem pozivam da nas u subotu dođu podržati. Trebat će nam jer u Zagreb stiže jako velika momčad. Odradili smo jako dobre pripreme za cijelu sezonu i spremni ulazimo u ovaj susret. Kako je trener i rekao, naš je cilj prvo misliti na sebe i našu igru kako bismo odradili one zadatke koje je on stavio pred nas. Vjerujem da ćemo u tome i uspjeti. Oni su favoriti, ali naše je da igramo i punih 60 minuta odigramo onako kako smo zamislili.
  Povratak na sve vijesti