Teško gostovanje pred Lavovima u 2. kolu SEHA - Gazprom lige!
Objavljeno: 06. 09. 2019 - 1:25

Igrači rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb za vikend putuju na gostovanje u Veszprem u sklopu 2. kola SEHA - Gazprom lige. Utakmica je na rasporedu u subotu, 07. rujna, u 19 sati. Izravni prijenos iz Veszprem Arene biti će dostupan na programu Arene Sport 1.

Uz pobjedu protiv Meshkov Bresta u 1. kolu SEHA - Gazprom lige te samu činjenicu da su Mađari prošlogodišnji finalisti Lige prvaka, ovo gostovanje stavlja našim rukometašima dodatnu težinu.

Susret su prokomentirali lijevo krilo zagrebačke momčadi David Mandić te glavni trener Branko Tamše.

David Mandić, igrač PPD Zagreba

  • Nakon dobro odigrane gostujuće utakmice u Šabcu i naše pobjede idemo u goste jakom protivniku. Srećom ove lakše ozljede su sanirane i idemo kompletni na put. Napravili smo dobru analizu i znamo njihove kvalitete ali i mane na koje ćemo se bazirati i pokušavati tako tražiti našu šansu. Ne možemo očekivati čuda ali borbe i zalaganja neće nedostajati jer je nasuprot nas protivnik koji u svojim redovima ima mahom reprezentativce svojih država.

Branko Tamše, glavni trener PPD Zagreba

  • Znamo koliko opasnom protivniku dolazimo u goste. Ovu godinu su jedan od glavnih konkurenata za osvajanje Lige prvaka i SEHA - Gazprom lige. Njihov roster je zaista sadržajan, sa širinom koja daje njihovom treneru veliki manevar za taktičke zamisli. S obzirom da nas sigurno čeka puna Veszprem Arena, mi idemo odigrati što bolji 'naš' rukomet. Napredak u našoj igri ćemo vidjeti ukoliko odigramo kako smo izanalizirali i dogovorili ovaj tjedan i ako se budemo lavovski borili svih 60 minuta.
  Povratak na sve vijesti