Tin Kontrec: Vjerujem da ćemo moji dečki i ja dati sve od sebe da uzmemo važna tri boda!
Objavljeno: 04. 12. 2017 - 12:25

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb nakon pobjede nad Dinamom iz Pančeva idu na put u Brest kod Meshkova u sklopu devetog kola SEHA – Gazprom lige. Dvoboj hrvatskog i bjeloruskog prvaka igra se ovog utorka, 5. prosinca, s početkom u 16:00 sati (CET) uz izravan prijenos na programu Arene sport 1.

"Igramo s Meshkovom u Brestu protiv ekipe koja je izuzetno kvalitetna. Prije dva dana u Ligi prvaka odigrali su jednu odličnu utakmicu protiv Celja i vratili samopouzdanje poslije niza poraza. Bit će teško, znamo što nas čeka. Na put ne ide Tonči Valčić zbog problema s leđima i Tin Lučin je dobio jak udarac. Ima hematom poslije utakmice s Pančevom. Pokušat ćemo pobijediti kako bi nastavili ovaj niz i ovu dobru igru koja je bila u zadnje dvije utakmice." Bile su riječi trenera PPD-a Zlatka Saračevića pred put u Brest.

Osim trenera svoja razmišljanja i očekivanja pred dvoboj s Meshkovom podijelio je i rukometaš Tin Kontrec.

"Što se tiče samog očekivanja za utakmicu igramo protiv jako teškog protivnika koji je sigurno jedan od kandidata za Final Four. Što znači da bi nam i sami bodovi protiv Meshkov Bresta osigurali mjesto na Final Fouru. Znamo kakav je ulog, i mi i Brest idemo na pobjedu. Vjerujem da ćemo, prvenstveno moji dečki i ja dati sve od sebe da tamo uzmemo jako važna tri boda.

Na našu žalost ovaj dio sezone igramo dosta bez Tončija Valčića, ali opet smo malo veću priliku dobili Leon Šušnja i ja. Mogu reći da smo se stvarno dobro snašli, jer svi znamo koliko nam Tonči Valčić znači i samim time što ga više odmaramo mislim da će nam biti veća pomoć, te da ćemo biti jači u nastavku sezone."

  Povratak na sve vijesti