Tonči i Bura najavili dvoboj s Tatranom: Bilo bi lijepo uzvratiti im za onaj poraz u Prešovu
Objavljeno: 12. 03. 2019 - 12:30

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 18. kola SEHA Gazprom lige.

U posljednjem susretu regularnog dijela regionalnog natjecanja, hrvatski rukometni prvaci ugostit će prvake Slovačke – rukometni klub Tatran Prešov.

Dan uoči dvoboja na prigodnoj konferenciji za medije susret su najavili pomoćni trener PPD Zagreba Tonči Valčić i rukometaš Senjamin Burić.

  • Iza nas je napornih desetak dana od kojih smo većinu proveli u autobusu i na putu i sigurno da nismo najsvježiji. Ipak, najvažnije jest da smo svi ostali zdrtavi i da smo se s pet vezanih gostovanja ipak vratili s pozitivnim rezultatima. Sutra nas čeka utakmica protiv Tatrana i mi ćemo u nju ući kao i u svaku drugu domaću utakmicu, a to je s ciljem da pobijedimo. Bez obzira što smo već izborili plasman na završni turnir SEHA Gazprom lige mi se želimo od naše publike i Bijelih lavova oprostiti u jednom dobrom izdanju i s nova tri boda – poručio je pomoćni trener PPD Zagreba Tonči Valčić.

 

  • Kao što je Tonči i rekao zadnjih smo desetak dana uglavnom proveli na kotačima. Ja, doduše, zbog nekih tehničkih problema nisam išao na gostovanje u Brest, ali bez obzira na sav taj umor imamo zadnju utakmicu doma i mislim da ju moramo dobiti. Ne želimo se baviti kalkulacijama i kombinirati s kim ćemo igrati u polufinalu SEHA Gazprom lige. Idemo na pobjedu, a u polufinalu možemo protiv bilo koga. Mislim da će ovo biti najizjednačeniji Final Four turnir do sada. Mi smo sve te ekipe pobijedili u regularnom dijelu, ali smo od svih i izgubili a to dovoljno govori o onome što nas očekuje u Brestu. Što se tiče ove utakmice sutra moram još dodati da bi bilo baš fino kada bismo im vratili za onaj poraz od deset razlike iz prvog dijela sezone u Prešovu – dodao je kružni napadač PPD Zagreba Senjamin Burić.

Dvoboj PPD Zagreba i Tatran Prešova na rasporedu je u srijedu, 13. ožujka. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, a početak tog dvoboja predviđen je za 19.15 sati.

  Povratak na sve vijesti