Tonči mijenja Lina protiv Vojvodine! Kontrec: Bio je vrhunski igrač, a takav je i kao trener
Objavljeno: 21. 09. 2018 - 5:31

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 04. kola SEHA Gazprom lige u kojemu će gostovati kod rukometnog kluba Vojvodina.

Dvoboj hrvatskog i srbijanskog prvaka na rasporedu je u sportskoj dvorani Slana Bara u Novom Sadu, u nedjelju 23. rujna. Početak dvoboja, koji možete pratiti na programu Arena Sporta, predviđen je za 19.00 sati.

Najbolje hrvatske rukometaše s klupe će voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Davor Rokavec.

Tonči Valčić:

Vojvodina je odličan protivnik koji je već na početku sezone pokazao da ima kvalitetu i da će ove sezone igrati bitnu ulogu u SEHA Gazprom ligi. Malo tko je očekivao njihovu pobjedu u Nišu, a oni su uvjerljivo slavili protiv Željezničara. Moramo ih ozbiljno shvatiti jer radi se o jednom teškom gostovanju u kojemu će domaćin vrebati svoju priliku za novi skalp. Što se nas tiče mogu reći da smo se malo ispraznili nakon velike pobjede nad Flensburgom, a i puno dalekih putovanja u ovom tjednu uzelo je svoj danak u svježini. Ipak, imamo mladu momčad i vjerujem kako bi momci u Slanoj Bari morali pokazati dobru igru. Dolazimo u Novi Sad po nova tri boda, ali svjesni kako ćemo status favorita morati opravdati na parketu.

Tin Kontrec:

Iza nas je velika pobjeda, ali i teška utakmica Lige prvaka. Isto tako, put u Flensburg i natrag bio je strahovito dug i naporan. Mislim da se nalazimo u jednom dobrom momentu. Osim uvodnog poraza od Nexea ostale smo utakmice odigrali na razini i smatram da u Novi Sad dolazimo u jednom dobrom ritmu. Vjerujem da s pravim pristupom ne bi smjelo biti iznenađenja i da ćemo se kući vratiti s novim bodovima. S klupe će nas voditi Tonči i Roki što je možda naoko malo neobično, ali mi smo navikli na Tončija još i lani kada je igrao da nam daje savjete. Tonči je dosta uključen i kada je Lino na klupi tako da mislim da to ne bi trebao biti neki problem, dapače. Bio je izvrstan kao igrač, a takav je i kao pomoćni trener.

  Povratak na sve vijesti