Tvrtka Autowill novi je sponzor rukometnog kluba Zagreb!
Objavljeno: 21. 03. 2019 - 4:27

Na konferenciji za medije rukometnog kluba Prvo plinarskog društva održanoj u prostorijama Autowilla - najnovijeg partnera najbolje hrvatske rukometne momčadi - u četvrtak, 21. ožujka, s navedenom je tvrtkom potpisan sponzorski ugovor.

Tvrtka Autowill osnovana je u Vukovaru, a dogodine će obilježiti jubilarnih 50 godina djelovanja. S ponosom ističemo i kako je riječ o jednom od najvećih ovlaštenih distributera za Opel koji se nalazi u sto posto hrvatskom vlasništvu.

Suradnju su na prigodnoj konferenciji za novinare predstavili direktor rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, g. Vedran Šupuković te direktor prodaje tvrtke Autowill Ivan Rogić, kao i trener zagrebačke momčadi Branko Tamše i kapetan Zlatko Horvat.  Suradnja je ugovorena na period od tri godine, a svečanom je potpisivanju prisustvovala i kompletna prva momčad PPD Zagreba.

Vedran Šupuković, direktor RK PPD Zagreba

Želim izraziti veliko zadovoljstvo zbog današnjeg dana i posebno se zahvaliti obitelji i rukovodstvu Autowilla te činjenici da su u rukometnom klubu Zagreb prepoznali adekvatnog partnera za sljedeće tri godine. I sami znate kako danas, u ova oskudna vremena za hrvatsko gospodarstvo, nije lako naći velike sponzore. Mi smo, nasreću, uspjeli naći spoznora za RK Zagreb koji je jedan od najvećih iz hrvatskog gospodarstva. Izražavam duboku zahvalnost svima njima i vjerujem da će se naš klub odužiti na adekvatan način i dati svoj obol da u ovoj međusobnoj sinergiji povučemo rezultate – kako oni na gospodarskom polju, tako mi na sportskom – na najvećoj mogućoj razini. Isto tako, nadam se da je ovo tek početak suradnje koja će trajati dugi niz godina. Osim toga, jako mi je drago da smo danas gosti u prostorijama Autowilla te da u predvečerje jedne iznimno bitne utakmice – osmine finala Lige prvaka protiv Vardara – imamo prigodu potpisati ovaj sponzorski ugovor koji za RK Zagreb ima stvarno veliku važnost. Sama činjenica da će Autowill biti na dresu Zagreba u sljedeće tri godine svima vama vjerojatno govori da je riječ o iznimno vrijednom ugovoru. Prije svega, ipak, ovdje je vodilja jedan prijateljski odnos, a nakon toga sportski i poslovni, za koji, kako kažem, vjerujem da će potrajati dugi niz godina.

Ivan Rogić, direktor prodaje tvrtke Autowill

Zadovoljstvo mi je i čast da u ime tvrtke Autowill mogu najaviti potpisivanje sponzorskog ugovora s rukometnim klubom Zagreb. Poznato je svima da je to najtrofejniji hrvatski sportski kolektiv. S druge strane, Autowill je firma koja ima tradiciju od gotovo 50 godina poslovanja. Poslujemo na šest lokacija u Hrvatskoj – tri u Slavoniji, dvije u Istri i poslovnica u Zagrebu. Zastupamo Opel i marku Toyota. Što se tiče naše suradnje, dosad smo u povijesti imali suradnju s drugim klubovima, međutim, s obzirom na veličinu rukometnog kluba Zagreb i s obzirom na njihov imidž, mislim da je ovo vrh što se tiče naše poslovne suradnje kroz marketing i sponzorstvo. Za kraj bih samo rekao da me raduje što ćemo tokom ove suradnje proslaviti 50 godina Autowilla, a isto tako 100 godina rukometnog kluba Zagreb.

  Povratak na sve vijesti