U 11. izdanju SEHA - Gazprom lige PPD Zagreb u skupini s Partizanom, Tatranom i Eurofarmom!
Objavljeno: 20. 01. 2022 - 10:28

Pred nama je početak 11. Izdanja SEHA - Gazprom lige, a ured lige sa sjedištem u Zagrebu objavio je i službeno imena klubova koji će se za titulu jedne od najjačih rukometnih liga u Europi boriti i ove godine.

U istom formatu kao i lani, u dvije će se skupine naći hrvatski predstavnici Prvo plinarsko društvo Zagreb i Nexe Našice, slovački Tatran Prešov, predstavnici Srbije Vojvodina i Partizan, makedonski klubovi Vardar 1961 i Eurofarm Pelister te ukrajinski prvak Motor iz Zaporozhya.

Kao i lani, i ove će sezone direktnim plasmanom u četvrtfinale nastupiti mađarski prvak Telekom Veszprem i bjeloruski predstavnik Meshkov Brest.

Hrvatski rukometni prvaci smješteni su u skupinu A zajedno s Partizanom, Tatranom iz Prešova, odnosno Eurofarm Pelisterom.

U skupini B tako će snage odmjeriti našički Nexe, Vojvodina, Motor iz Zaporozhya i Vardar 1961.

Prve dvije ekipe u svakoj skupini izboriti će direktan plasman u četvrtfinale gdje će se pridružiti Telekom Veszpremu i Meshkov Brestu, a preostala dva sudionika dobit ćemo nakon razigravanja između trećih i četvrtih ekipa u skupinama A i B.

Tako ćemo sveukupno moći uživati u 40 utakmica SEHA - Gazprom lige ove sezone. Njih 24 predviđene su za grupnu fazu, četiri u razigravanju, osam u četvrtfinalu te naposlijetku četiri na završnom turniru.

Raspored utakmica uskoro bi trebao biti objavljen.  

  Povratak na sve vijesti