U goste nam dolazi vinkovačka Spačva: Veliki respekt prema standardnom članu Premijer lige!
Objavljeno: 14. 10. 2021 - 2:42

Pred rukometašima Prvog plianrskog društva Zagrteb dvoboj je 06. kola Paket24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske.

U goste našim Zagrebašima dolaze rukometaši Spačve iz Vinkovaca, a dvoboj koji je na rasporedu u subotu 16. listopada u sportskoj dvorani Trešnjevka (Kutija šibica), za službene stranice kluba najavili su trener Ivica Obrvan i rukometaš Davor Ćavar.

  • Spačva je standardni član hrvatske Premijer lige i svake sezone se pokazuju kao jedna dosta dobra ekipa. Poznati su po tome što svake godine dovode kvalitetne igrače iz okolnih slavonskih sredina i mi prema njima osjećamo veliki respekt. Što se nas tiče pristup mora biti pravi, a obrana agresivna. Moramo se potruditi da pomognemo treneru kako bi kroz maksimalnu rotaciju odigrali cijeli susret na visokom nivou. Trener će sigurno mijenjati sastav u odnosu na Ligu prvaka što je odlična prilika svim mladim igračima da se pokažu – kazao je u najavi utakmice Davor Ćavar.
  • Nakon naporne utakmice protiv jedne od najboljih svjetskih ekipa Kiela, vraćamo se prema Zagrebu i čeka nas podjednako naporan put jer dolazimo u Hrvatsku tek kasno navečer. Imat ćemo petak za napunit baterije i pripremit se za Spačvu, tako da očekujem od igrača koji se nađu u sastavu da maksimalno iskoriste svoju priliku. Sastav ćemo mijenjati u odnosu na dvoboj s Kielom, a neki od iskusnijih i starijih igrača dobiti će poštedu jer nas već sljedeće srijede čeka izuzetno važna utakmica u Ligi prvaka protiv Elveruma. Želim da mladi igrači svojim pristupom i energijom izbore još jednu pobjedu u nacionalnom prvenstvu – poruka je trener PPD Zagreba Ivice Obrvana.

Dvoboj PPD Zagreba i Spačve na rasporedu je u 17.30 sati.

  Povratak na sve vijesti