U petak u Kutiju dolazi Varaždin; Obrvan: Pobjedom se želimo približiti našem glavnom cilju!
Objavljeno: 02. 06. 2021 - 3:08

Nakon uvjerljive pobjede nad Nexe-om u Našicama, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u Kutiji šibica će ugostiti Varaždin 1930 u uzvratnoj utakmici.

Drugi ovosezonski dvoboj PPD Zagreba i Varaždina u sklopu 7. kola Paket 24 Premijer lige za prvaka Hrvatske na rasporedu je u petak, 4. lipnja s početkom u 19.00 sati. Izravan prijenos će biti dostupan na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

Uoči dvoboja utakmicu su za mrežnu stranicu kluba najavili trener prve ekipe g. Ivica Obrvan te lijevo krilo ekipe Valentino Ravnić.

  • Očekujem pobjedu u ovoj utakmici koja nam dolazi. Nakon visoke pobjede protiv Nexe-a ekipa je dva dana bila u opuštenijem stanju, što je i normalno jer se proslavila jako važna i uvjerljiva pobjeda. Sada su nam sve radnje usmjerene i fokusirane na što bolju pripremu za Varaždin. Oko motivacije neće biti problema tako da vjerujem da ćemo napraviti povoljan rezultat, a to je i u ovom slučaju isključivo pobjeda. Njome bi se još više približili našem osnovnom cilju da postanemo prvaci Hrvatske. - izjavio je Obrvan
  • Kao i u svaku utakmicu u Paket 24 Premijer Ligi pa tako i u ovu ulazimo kao favoriti. Velika pobjeda u Našicama nam je moram reći digla krila i pojačala samopouzdanje. Dobro je što nam se ovu utakmicu napokon vraća i Hrstić. Ekipu Varaždina znamo jako dobro i znamo koje su im najjače karike, uz to, ekipa su koja igra jako dobru obranu. Kod njih smo u utakmicu ušli malo opušteno ali kasnije smo sve to kompenzirali i upisali visoku pobjedu. Bez ikakvih podcjenjivanja u utakmicu moramo ući jako i ozbiljno, a kroz 60 minuta sve će doći na svoje. - zaključio je Ravnić
  Povratak na sve vijesti