U prodaju puštene ulaznice za Pick Szeged, kao i godišnje ulaznice PPD Zagreba za Ligu prvaka!
Objavljeno: 20. 09. 2016 - 5:42

Nakon što u subotu 24. rujna službeno otvore sezonu u EHF Ligi prvaka gostovanjem u Celju, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb naredne će subote, dakle 01. listopada u zagrebačkoj Areni ugostiti mađarski MOL – Pick Szeged.

Ulaznice za prvu domaću utakmicu EHF Lige prvaka u ovogodišnjem izdanju najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu možete kupiti već od danas putem naših partnera na web stranici ulaznice.hr, kao i na svim prodajnim mjestima naših partnera ulaznice.hr.

Već od danas kupi svoju ulaznicu preko ulaznice.hr!

Godišnje ulaznice prodavati će se samo za sektore A (102, 103, 104, 105) i C (112, 113, 114, 115).

Cijena godišnje ulaznice iznosi 300 kuna, a ista vrijedi za sedam utakmica u grupi EHF Lige prvaka. Godišnja ulaznica, napominjemo, ne vrijedi za eventualne utakmice osmine finala ili četvrtfinala, ali vlasnik iste imati će pravo prvokupa ako do spomenutih dvoboja dođe.

Više o cijenama ovogodišnjih ulaznica možete pročitati na sljedećoj poveznici:

https://rk-zagreb.hr/vijesti/rukomet/obavijest-o-prodaji-ulaznica-za-seha-gazprom-ligu-i-ehf-ligu-prvaka

Radno vrijeme blagajni!

Osim online putem ulaznice se mogu kupiti i na blagajnama Arene Zagreb u tjednu utakmice i to u narednim terminima:

Četvrtak / Petak : 16.00 – 19.00 sati

Subota : 14.00 – 20.00 sati

Obavijest o ulaznicama za Celje!

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb novu će sezonu u EHF Ligi prvaka otvoriti gostovanjem u Celju gdje ih u subotu 24. rujna dočekuje stari rival – rukometni klub Pivovarna Laško.

Rukometni klub PPD Zagreb i ove sezone stoji na dispoziciji navijačima kluba i ljubiteljima rukometa kada je riječ o nabavci ulaznica za utakmicu. Organiziranog prijevoza neće biti.

Tako će svaki navijač PPD Zagreba koji se prijavi putem maila (info@rk-zagreb.hr) ili telefona 01 / 5559 – 695 do srijede 28. rujna moći preuzeti maksimalno četiri ulaznice za dvoboj Celja Pivovarne Laško i Prvog plinarskog društva Zagreb. Mjesta se nalaze u posebno odvojenom sektoru za gostujuće navijače.

Više informacija o ulaznicama za utakmicu s Celjem možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://rk-zagreb.hr/vijesti/rukomet/preko-ppd-zagreba-nabavi-ulaznice-za-gostovanje-u-celju

  Povratak na sve vijesti