Valčić i Vujović zovu navijače na Pick: Zagrijavanje je u fan zoni, a poslije Arena neka gori!
Objavljeno: 29. 09. 2016 - 1:53

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u subotu će u zagrebačkoj Areni ugostiti mađarski MOL – Pick Szeged. Riječ je o drugom kolu EHF Lige prvaka, a dvoboj hrvatskog prvaka i mađarskog doprvaka na rasporedu je u 20.00 sati.

Dva dana uoči spomenutog dvoboja na prigodnoj konferenciji za medije utakmicu su najavili trener PPD Zagreba Veselin Vujović i dokapetan Josip Valčić.

Pred nama je jedan veliki izazov, pogotovo nakon što smo izgubili prvi susret u Celju. Znamo da je protivnik izuzetno kvalitetan, ali isto tako znamo da su ljetos promijenili desetak igrača i da će im trebati određeno vrijeme da se uigraju. Mi smo doduše u sličnoj situaciji, ali mi ovu utakmicu naprosto moramo dobiti. Netko će reći da sam prerano počeo pričati na način da nešto moramo, ali činjenica je da bi sve nas sve osim pobjede protiv Szegeda dovelo u jako nezgodan položaj. Činjenica je da imamo ozliijeđene igrače, da Šebetić i Cingesar neće biti st posto spremni, ali zaista tko te na koncu uopće pita jesi li bio kompletan. Ako na je šest, onda nas šest mora dati sve od sebe da dobijemo i tu je za mene gotova priča. Vjerujem i nadam se da će gledatelji doći u što većem broju, u proteklim nas godinama nikad nisu iznevjerili pa će tako siguran sam biti i ovoga puta. Oni su naš vjeta u leđa i protiv Pick Szegeda njihova će nam pomoć itekako trebati – poručio je na konferenciji za medije trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Iza nas je naporno putovanja ali i utakmica SEHA Gazprom lige protiv Izviđača iz Ljubuškog. Pred nama su još dva treninga prije ogleda s Pick Szegedom i tu moramo izbrusiti formu. Radimo dobro, atmosfera je na visini i kako je rekao trener moramo ići na pobjedu. To je ipak prva utakmica Lige prvaka u našoj Areni mi tu moramo pokazati da će i ove godine naša dvorana biti neosvojiva tvrđava. Garantiram da ćemo mi s naše strane dati 200 posto, a ovim putem pozivam i sve navijače da nas dođu podržati u tome i da zajedno pobjedimo jako protivnika – poruka je dkapetana PPD Zagreba Josipa Valčića.

U subotu 01. listopada od 16 sati ispred Arene Zagreb otvara se Ožujsko Fan zona gdje će navijači moći zaigrati street handball i osvojiti ulaznice za subotnju utakmicu protiv MOL-Pick Szegeda, kao i Hummel poklon pakete.

Osim toga, navijači će moći kupiti i novi Hummel dres rukometnog klub PPD Zagreb, kao i navijačke majice i šalove.

Za navijače smo osigurali i navijački sektor, sektor 106, gdje će klub organizirati navijačke bubnjeve, a na navijačima je samo da ponesu dobru volju.

  Povratak na sve vijesti