Vardar stiže u Sutinska vrela, Božić Pavletić: Želimo se iskupiti, pokušat ćemo im pomrsiti račune!
Objavljeno: 15. 10. 2018 - 10:55

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 06. kola SEHA - Gazprom lige u kojemu će najbolji hrvatski rukometaši u utorak15. listopada, ugostiti makedonski Vardar

Svima omiljeni hrvatsko-makedonski derbi na rasporedu je od 17:30 sati u utorak u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, uz prijenos uživo na programu Arene Sport.

Neće to biti nimalo lak zadatak niti za jednu od ove dvije momčadi, s obzirom na to da će dan prije susreta provesti na putovanju. Gotovo cijeli dan trajat će povratak Zagrebaša kući nakon gostovanja u Zaporožju, a makedonci produljuju svoj boravak na putu te se nakon poljskoj Kielcea također upućuju za Zagreb.

Stanje u ekipi prije otvaranja novog susreta SEHA lige ukratko su prokomentirali trener Lino Červar te najbolji strijelac prethodnog susreta Lige prvaka, Josip Božić Pavletić:

  • Jasno je da su u tom susretu oni favoriti, no mi ćemo se boriti. Svaki je put teško, a jučerašnji poraz nije strašan ukoliko iz njega izvučemo pouku. Moramo se boriti i više nego do sada i preuzeti odgovornost te izvlačiti pouke i kad pobijeđujemo i kad gubimo - kratko i jasno izjavio je trener Červar.

 

  • Bit će teško, nećemo biti odmorni. Dolazimo u ponedjeljak navečer, a odmah sutradan je utakmica, ali kako je nama, tako je i njima. Oni će također putovati i doći otprilike u isto vrijeme u Zagreb. Nema se što reći osim da trebamo dati sve od sebe. Oni su favoriti i sigurno će htjeti pobjedu kako bi ostali na stopostotnom učinku u SEHA ligi, ali mi se želimo iskupiti i sigurno ćemo dati sve od sebe da im pokušamo pomrsiti račune - kazao je Božić Pavletić.
  Povratak na sve vijesti