Veliko priznanje za PPD Zagreb; Direktor Šupuković u vodstvu Forum Club Handball-a!
Objavljeno: 18. 06. 2021 - 5:15

Već je poduža lista događaja koja se nisu održala zbog pandemije izazvane Covid-19 virusom. Odgađanje je prijetilo i održavanju Skupštine Forum Club Handball-a. No, vodstvo je našlo odlično rješenje preselivši Skupštinu iz Njemače u Atenu, koja se pokazala kao odlična lokacija, bez organizacijskih poteškoća. Spomenuta 24. Glavna Skupština Forum club handball-a, krovne institucije najvećih svjetskih klubova se pokazala izrazito važna za rukometni klub PPD Zagreb. Imala je izborni karakter te je birano novo vodstvo kao najviše izvršno tijelo Forum club handball-a sastavljeno od 12 europskih članova i jednog iz ostatka svijeta za mandatno razdoblje od 2021-2025. godine.

Izabrani su sljedeći članovi management board-a:

FRA Julien Deljarry/Montpellier

FRA Thierry Omeyer/Paris SG

GER Dierk Schmäschke/Flensburg

GER Teo Storm/THW Kiel

CRO Vedran Šupuković/PPD Zagreb

DEN Jan Larsen/Aalborg

ESP Xavier O’Callaghan/Barcelona

HUN Janos Szabó/Telekom Veszprem

SLO Gregor Planteu/Celje PL

SUI Peter Leutwyler/Kadetten

GRE Stathis Papachartofilis/AEK Athens

ENG Théo Bougouin/London

USA Bini Moustafa/New York

 

Veseli činjenica da je uz direktora Barcelone Xaviera O’Callaghana (koji je ujedno i novi predsjednik menagement board-a), direktor PPD Zagreba izabran sa najvećim brojem glasova. Sam izbor predstavlja veliko priznanje prije svega našem klubu, i  potvrda je statusa koji PPD Zagreb uživa u europskim okvirima u kojima  smo jedan od klubova sa najvećim kontinuitetom i među 10 najvećih klubova svih vremena po evaluaciji europskih rezultata (istraživanje napravljeno u travnju ove godine).

Osim navedenog, management board je nakon konstituirajuće sjednice birao i svoje predstavnike u EHF Men’s Club Board, te su izabrani:

Jesper Larsson/Kristianstad

Vedran Šupuković/PPD Zagreb

Arkadii Ellarian/CSKA Moscow

I time je dodatno potvrđen klupski status u europskom klupskom rukometu!

  Povratak na sve vijesti