VIDEO: Zaiskrilo na Rogli! Vekić i Vistorop navukli boksačke rukavice pa sparirali s Blažinčićem!
Objavljeno: 07. 08. 2018 - 4:54

Petoga dana visinskih priprema na Rogli zaiskrilo je među rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb.

Točnije rečeno, u “fight” su s kondicijskim trenerom Igorom Blažinčićem ušli oni najmlađi Josip Vekić i Filip Vistorop.

Nenaviknutima na ovakav spartanski dril našim je “gušterima” prekipjelo te su navukli boksačke rukavice i odlučili poravnati račune sa svojim „goničem robova“.

Riječ je, dakako o šali, ali samo dijelom jer je naš inovativni kondicijski trener mlade Zagrebove nade uistinu natjerao da navuku boksačku opremu te da s njim, između ostaloga i bivšim boksačem, spariraju nekoliko rundi.

Otkako smo došli na Roglu bio je to prvi trening na kojemu je trener Lino Červar sudjelovao u ulozi promatrača, ali svakako ga je bilo zanimljivo vidjeti kako bodri naše mlade „boksače“ u okršaju s Blažinčićem.

U zanimljivim video materijalima koji slijede niže možete pogledati kako su Vekić i Vistorop prošli za vrijeme spariranja tijekom jutarnjeg treninga.

U isto to vrijeme kondicijska je trenerica Mirela Anić u tri odvojene mini teretane budnim okom promatrala kako ostatak ekipe radi svoje vježbe snage, koordinacije i izdržljivosti, dok se zahvaljujući treneru vratara Mariju Kelentriću na drugoj strani terena ipak čula lopta jer je u tijeku bio izuzetno dinamičan vratarski trening na kojemu Urh Kastelic, Arian Jović i Mateo Kajba nisu prošli ništa bolje od svojih kolega u teretani ili, pak, ovih s boksačkim rukavicama.

Dio vratarskog treninga Marija Kelentrića možete pogledati u VIDEU koji slijedi.

  Povratak na sve vijesti