Vori: Mladi smo, trebat će nam vremena! Burić: Presudila je igra u napadu!
Objavljeno: 06. 09. 2020 - 9:03

Nažalost, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb nisu uspjeli osvojiti treće mjesto na završnom turniru SEHA Gazprom lige koji se održavao u Zadru od 04. do 06. rujna 2020. godine.

Nakon što su poraženi u polufinalu od branitelja naslova Vardara, najbolji hrvatski rukometaši morali su na boljoj izvedbi čestitati i prvacima Bjelorusije – rukometnom klubu Meshkov Brest koji ih je u borbi za broncu svladao rezultatom 24:29 (12:14).

Nakon dvoboja svoje su viđenje utakmice na konferenciji za medije dali trener najboljeg hrvatskog kluba Igor Vori i rukometaš Senjamin Burić.

  • Prije nego prokomentiram utakmicu želim u svoje osobno ime, u ime mojih kolega iz stožera, svih ljudi iz Kluba kao i igrača izraziti iskrenu sućut našem prijatelju i kolegi Mateju Hrstiću i obitelji Hrstić. Što se utakmice tiče mogu reći da se nismo u potpunosti uspjeli vratiti nakon onako šokantnog poraza od Vardara u polufinalu. Imali smo dosta uspona i padova i u ovoj utakmici i to u oba poluvremena. U nastavku smo uspjeli igrati dobro u obrani i deset minuta pred kraj izjednačiti rezultat, ali smo tada nažalost opet stali. Ponovit ću još jednom da je ovo mlada momčad i da će nam trebati vremena kako bismo u utakmicama ovakve razine bili bolji. Iskreno vjerujem da ova ekipa ima pred sobom svjetlu budućnost – poruka je trenera PPD Zagreba Igora Vorija.
  • Naša loša igra u napadu je presudila danas po mom mišljenju. Imamo mladu momčad i rastemo i učimo iz dana u dan. Ove dvije utakmice su nam bile jako dobra lekcija, a trebat će nam još ovakvih susreta kako bismo došli tamo gdje želimo – jasan je nakon poraza kružni napadač Senjamin Burić.

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb ovom prilikom izražava iskrenu sućut našem članu Mateju Hrstiću i njegovoj obitelji.

  Povratak na sve vijesti