Vujović i Hrstić pozvali navijače da dođu u što većem broju u Arenu Zagreb!
Objavljeno: 12. 11. 2019 - 3:17

U sklopu 8. kola ovogodišnje VELUX EHF Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb dočekuju prvaka Slovenije, Celje Pivovarnu Laško. Susret će se odigrati u Areni Zagreb u četvrtak, 14. studenoga s počekom u 18:00 sati. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice Lige prvaka, bit će realiziran na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Ulaznice za prethodno najavljeni susret dostupne su klikom na poveznicu: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/7099

Osim internetskim putem, ulaznice se mogu kupiti u vrijeme rada blagajne Arene Zagreb u četvrtak od 12:00 do 18:00 sati.

Najavljeni susret protiv Celja Pivovarne Laško prokomentirali su na konferenciji za medije glavni trener PPD Zagreba Veselin Vujović te igrač Matej Hrstić.

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

  • Čeka nas iznimno teška utakmica s Celjem, vjerojatno slična onoj odigranoj pred dva dana koja je izgledala kao rovovski ratni rukomet. Nakon odgledane snimke mogu zaključiti da nam je nedostajalo koncentracije i čvrstine u obrani pri kraju utakmice, tako da je Celje zasluženo slavilo. Nadam se da je puno ljudi gledalo tu utakmicu i da su vidjeli kako je Celje bilo bodreno od svojih navijača. Jako puno nam znači kad nas naši navijači bodre i kad nam pomažu s tribina, zato ih pozivam da dođu u što većem broju. Mi ćemo pristupom i igrom učiniti sve da pobjedimo tu utakmicu jer porazom ostajemo jako daleko od ambicija za prolazak u drugi krug. Imamo znanje, motivaciju i kvalitetu za pobjedu. Pobjedom bi u miru dočekali Elverum, jer bi bilo pozitivno za nas završiti prvi dio sezone s 5 osvojenih bodova.

Matej Hrstić, igrač PPD Zagreba

  • Celje nam je jako poznata ekipa i čeka nas još jedna teška utakmica. Ne smijemo dopustiti da nam se opet dogodi pad koncentracije od 45. do 50. minute kada smo napravili banalne greške u napadu i obrani. Agresivnost moramo držati konstantno cijeli meč jer smatram da nisu bolja ekipa od nas nego su jednostavno kaznili sve naše greške i na kraju su zato i pobjedili. Ja se nadam da ćemo nošeni domaćom publikom osvojiti dugo čekana dva boda i pobjediti ovu utakmicu većom gol razlikom od njihove pobjede u Celju.
  Povratak na sve vijesti