Vujović i Vlah pozvali gledatelje u Dom sportova 2!
Objavljeno: 03. 10. 2019 - 1:43

Ispred rukometaša Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 5. kola ovogodišnje SEHA Gazprom lige. Prva ovosezonska utakmica pred domaćim gledateljima je na rasporedu u subotu, 05. listopada u 19 sati u dvorani Doma sportova 2. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice SEHA Gazprom lige, biti će dostupan na Arena sport TV-u.

Ulaznice za prethodno najavljeni susret su besplatne i mogu se predignuti po dolasku na utakmicu na ulazu u Dom sportova 2.

Prvu domaću utakmicu u SEHA Gazprom ligi prokomentirali su na prigodnoj konferenciji za medije glavni trener Veselin Vujović te igrač Aleks Vlah.

  • Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

Eurofarm Rabotnik je ekipa koja je ovu sezonu u Ligi prvaka otvorila nesretno s tri izgubljene utakmice ali samo s golom razlike. Pobjedom protiv jake ekipe Veszprema su sigurno dobili dodatnu motivaciju i hrabrost za daljnja natjecanja. Ne može baš svatko pobjediti Veszprem, i ta nam činjenica dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. U subotu će nam biti jako teško igrati s njima ali ta nam je pobjeda prijeko potrebna. Cilj nam je pobjediti Eurofarm, odigrati jako dobro protiv Flensburga u utorak, te 20. listopada s velikom ambicijom dočekati Pick Szeged. Koliko ćemo od ostvarenih ciljeva realizirati vidjet ćemo jer uz postojeće imamo nažalost i novih ozljeđenih igrača. Svakako nam je potrebna podrška publike koja će pokazati da vole Zagreb a mi ćemo im se odužiti na najbolji mogući način.

  • Aleks Vlah, igrač PPD Zagreba

Jaka su i kompletna ekipa koja je uspjela pobjediti Veszprem tako da sigurno dolaze motivirani, što znači da nas čeka izuzetno teška utakmica. Mi jako dobro treniramo, atmosfera je odlična ali vrijeme je da to pokažemo i na utakmicama. Nadam se da je prva takva utakmica ovu subotu, gdje ćemo pokazati našu kvalitetu te sav trud i rad pretočiti u dva osvojena boda.

  Povratak na sve vijesti