Vujović pred Veszprem: Srce ćemo ostaviti na parketu, a uz pomoć navijača sve je moguće!
Objavljeno: 01. 10. 2015 - 2:51

01. 10. 1984.

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 03. kola EHF lige prvaka u kojemu će hrvatski rukometni prvaci u subotu 03. listopada u zagrebačkoj Areni ugostiti rukometni klub MVM Veszprem.

Na prigodnoj konferenciji za medije dvoboj hrvatskog i mađarskog prvaka najavili su trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović i rukometaš Stanko Sabljić.

  • U goste nam dolazi mađarski prvak, finalist Lige prvaka, osvajač SEHA Gazprom lige i iz trenerskog kuta gledano najbolji sastav Europe u ovome trenutku. Oni su u određenim problemima jer im nedostaje jedan od glavnih igrača, mađarski desni vanjski Laszlo Nagy. On je odličan igrač, ali njegov izostanak nas nipošto ne gura u ulogu favorita, jer je naprosto ostatak njihove ekipe toliko moćan da će vrlo lako nadomjestiti Nagyja. Ono što mene puno više brine jest ozljeda leđa Luke Stepančić koji već par dana ne trenira i u ovome trenutku uopće nisam siguran da će  on biti u sastavu. Njegov eventualni izostanak u mnogome umanjuje naše šanse, ali unatoč tomu  dalje stojim iza one da u Areni protiv Zagreba nitko nije i ne može biti favorit. Tko god nam došao s druge strane siguran sam da će moji momci odigrati dobro, požrtvovno, borbeno pa ako bi uz to moglo i kvalitetno onda bi sve bilo puno lakše. Ovim putem pozivam sve one koji još nisu stigli da požure na blagajne Arene po svoje ulaznice, a mi garantiramo da ćemo bez obzira na broj publike ostaviti srce na terenu i da ćemo dati svoj maksimum da i nakon gostovanja super jake ekipe Veszprema ostanemo vodeća momčad Skupine A Lige prvaka. Naravno da će nam biti lakše ako ćemo imati podršku pune Arene – poručio je na konferenciji za medije trener PPD Zagreba Veselin Vujović.


Nakon trenera najboljih hrvatskih rukometaša novinarima se obratio i jedan od petorice novih igrača PPD Zagreba Stanko Sabljić.
  • Veszprem je najjača ekipa u Europi u ovom trenutku, ali imamo i mi neke svoje adute. Dobro se spremamo, nadamo se punoj Areni i dobrom rezultatu. Kod trener Vujovića nema druge nego se uvijek spremamo na pobjedu i čvrsto vjerujem da uz malo sportske sreće, podršku naših sjajnih navijača možemo napraviti još jedan veliki podvig – kazao je kružni napadač PPD Zagreba Stanko Sabljić.


Dvoboj rukometnih klubova PPD Zagreb i MVM Veszprem na rasporedu je u subotu 03. listopada u Areni Zagreb s početkom u 20.00 sati.

Press

  Povratak na sve vijesti