Zagreb potpisao četverogodišnji ugovor s izdankom svoje škole Vitom Bahtijarevićem!
Objavljeno: 04. 07. 2018 - 1:36

Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisala je četverogodišnji ugovor s 20-godišnjim Vitom Bahtijarevićem.

Riječ je o izdanku Zagrebove škole rukometa koji igra na poziciji srednjeg vanjskog, a u dosadašnjem je omladinskom stažu s ekipom PPD Zagreba osvojio prvenstvo Hrvatske u generaciji kadeta.

U istoj je generaciji 2016. godine predvodio hrvatsku rukometnu reprezentaciju do srebrne medalje na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, a godinu dana kasnije završio je kao četvrti na Svjetskom prvenstvu u Gruziji

  • Veliko nam je zadovoljstvo što smo potpisali ovaj ugovor s jednim sjajnim mladim igračem koji dolazi iz naših redova i koji je definitivno svijetla budućnost hrvatskog rukometa. Vito je prošao sve naše selekcije i nebrojeno puta dokazao da je igrač za najveće dosege. Ovo je još jedna potvrda sjajnog rada naših trenera u omladinskoj akademiji i vjetar u leđa svim našim mladim igračima koji će već sutra kandidirati za prvu ekipu – poručili su iz uprave najtrofejnijeg hrvatskog kluba.
  Povratak na sve vijesti