Zagrebaši putuju na zaostalo 10. kolo u Celje po prve bodove!
Objavljeno: 22. 12. 2020 - 3:09

Zadnju utakmicu u ovoj kalendarskoj godini rukometaši PPD Zagreba će odigrati u Celju protiv istoimenog domaćina 23. prosinca. Zagrebaši se nadaju prvim bodovima u EHF Ligi prvaka, a spomenuta utakmica je na rasporedu sutra, u četvrtak, 23.12. u 18:45 sati uz izravan prijenos na Arena Sport televiziji.

Ovako su najavili utakmicu glavni trener Vlado Šola te desno krilo Vlado Matanović:

Vlado Šola, glavni trener

Nakon utakmice s Motorom koju smo odigrali solidno s obzirom na okolnosti, bilo je tu dosta stvari koje nisu ‘klapale’ kako treba. Imali smo sada nekih 5 dana da popravimo pogreške koje smo radili protiv Motora. Pred nama je veliki izazov i motiv s Celjem s obzirom da su slavili u zadnje tri utakmice. Oni su izuzetno kvalitetna ekipa koja igra kompaktno, i za razliku od nas igraju i domaću ligu gdje bildaju formu. Nama ništa drugo ne preostaje nego da pokažemo borbenost kao zadnje dvije utakmice protiv Motora, da pokažemo napredak forme koja je očigledna i da pokažemo stil igre koji preferiramo zadnje dvije utakmice. Ja se nadam najboljem a sutra ćemo vidjeti kako će to završiti.

Vlado Matanović, igrač

Ostali smo veliki dužnici sebi, klubu i navijačima nakon zadnje utakmice, tako da na ovu moramo ići doslovno na glavu kao ekipa. Pogledali smo video i trebamo zaustaviti njihovu polukontru a naš napad treba biti puno smislenjii nego zadnji puta. Što se tiče obrane mora biti jača i agresivnija.

  Povratak na sve vijesti