Zagrebaši se po 26. put okitili naslovom osvajača Kupa Hrvatske; Tamše: hvala svima na podršci!
Objavljeno: 19. 05. 2019 - 7:56

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb svladavši gradskog rivala Dubravu rezultatom 35:28 osvojili su svoj 26. Kup Hrvatske. Evo što su na novi naslov osvajača hrvatskog rukometnog kupa rekli trener Branko Tamše i vratar RK PPD Zagreba, Urh Kastelic:

Branko Tamše, trener PPD Zagreba

  • Zahvalio bih svima u klubu - prije svega igračima, a zatim i vodstvu kluba te našim divnim Bijelim lavovima koji cijelo vrijeme stoje uz nas. Iza nas su dvije više-manje dobre utakmice. Ja jesam perfekcionist i smetaju mi neke varijante naših igrača, pogotovo u drugom poluvremenu današnje utakmice, ali što je - tu je. Bili smo bolji, Dubrava nije imala što izgubiti, ali igrali su lijep rukomet i mislim da su obje strane prikazale solidan nivo rukometa. Imali smo puno manjih ozljeda, neki nisu bili spremni, a drugi nisu mogli ni izaći na teren radi ozljeda, puno je igrača koji su sezonu završili prije samog njenog kraja, tako da suma sumarum, čestitam nam što smo izdržali sve što je sada iza nas. Još su ispred nas dvije vrlo bitne utakmice i moramo se, recimo to tako, nekako osvježiti i napraviti rezultat. Još jednom zahvaljujem svima u klubu - idemo dalje.

Urh Kastelic, igrač PPD Zagreba

  • Bila je ovo jedna dobra utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu gdje smo napravili veliku gol razliku koju smo zatim u drugom poluvremenu čuvali. Žao mi je se ozljedio Ristanović, a ja zbog bolesti nisam mogao držati nivo u drugom poluvremenu. Mogli smo u drugom poluvremenu primiti manje golova, ali treba čestitati i Dubravi koja igra lijep rukomet i koja je zaslužila ovo finale. Želim čestitati svojim dečkima koji su ovaj turnir uspjeli odigrati odlično i kako treba. Zaslužili smo taj kup da se možemo veseliti.
  Povratak na sve vijesti