Zagrebaši slavili s +20 protiv Umaga
Objavljeno: 06. 04. 2019 - 7:26

Nakon što su se vratili iz Bjelorusije gdje su osvojili drugo mjesto SEHA Gazprom lige, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb svladali su rukometni klub Umag i tako nastavili pozitivan niz u domaćim natjecanjima.

Utakmica koja se odigrala u sklopu 4. kola Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske završila je rezultatom 38:18 (21:8) u korist hrvatskog prvaka.

Najbolji u redovima PPD Zagreba za četvrtu pobjedu u nizu bili su Gregor Potočnik s osam pogodaka, David Mandić s pet, odnosno Artur Karvatski i Tin Kontrec s po četiri gola. Urh Kastelic je imao 24 obrane.

Kod gostiju valja istaknuti dobru partiju Marina Sinčića s pet pogodaka.

Sljedeće tjedna na rasporedu su reprezentacije, a trener Branko Tamše i njegovi igrači u 5. će kolu Premijer lige za prvaka gostovati kod našičkog Nexea. Taj dvoboj je na rasporedu u petak 19. travnja u Našicama.

PPD Zagreb – Umag

Kutija šibica: 500 gledatelja

Suci: Ivica Botinčan i Dario Rupčić (Rijeka)

Nadzornik: Robert Kober (Zagreb)

PPD Zagreb: Ristanović, Kastelic 24 obrane; Ereš 2, Mrakovčić 1, Božić Pavletić 1, Kontrec 4, Burić 3, Sršen 1, Potočnik 8, Jotić 3, Ravnić 3, Mandić 5, Hrstić 3, Karvatski 4, Vlah, Vekić

Umag: Milas 4 obrane, Milinković, Matijević 3 obrane; Buvinić, Gavran 3, Maros, Horozović 1 , Bošnjak 2 , Ružić 1, Smiljčić 2, Vukotić 1, Lekić 1, Koler, Gorbunovs 2, Sinčić 5

  Povratak na sve vijesti