Zagrebaši u 1. kolu Lige za prvaka slavili protiv Poreča
Objavljeno: 17. 03. 2019 - 9:03

Rukometaši Prvog plinarskog društva odigrali su u subotu, 16. ožujka, prvo kolo Lige za prvaka. U sklopu istoga u dvorani Kutija šibica ugostili su rukometni klub Poreč, a protiv kojega su u odmjeravanje snaga ušli kao favoriti te očekivano slavili. Semafor je po završetku dvoboja pokazivao 33:26.

Zagrebaši su susret otvorili brzo se rezultatski odvojivši od protivnika obranama Radivoja Ristanovića. Tako je već nakon odigrane prve polovice prvog poluvremena prednost od čak šest golova (11:5) bila na strani najboljih hrvatskih rukometaša.

Ipak, ekipa iz Poreča već do isteka prvih 30 minuta uspijeva ponovno uhvatiti priključak, pa momčadi na višeminutni predah odlaze s rezultatom 16:14.

Po povratku u igru, Zagreb nastavlja svoj ritam igre, drži prednost koja ni u jednom trenutku igre nije bila upitna te na koncu 60 minuta protiv gostiju slavi rezultatom od 33:26.

Zlatko Horvat bio je prvi strijelac u redovima Zagreba s devet postignutih pogodaka, pratio ga je Sršen s osam, dok su iz redova Poreča MataijaPribetićPerić Rađaković, upisali po četiri postignuta pogotka svaki.

LIGA ZA PRVAKA: 1. KOLO

PPD ZAGREB – POREČ 33:26

UMAG – NEXE 21:31

DUBRAVA – SPAČVA VINKOVCI 30:27

  Povratak na sve vijesti