Zagrebaši u kompletnom sastavu kod Steaue Bukurešt traže nova tri boda
Objavljeno: 10. 12. 2018 - 12:43

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 11. kola SEHA - Gazprom lige u kojemu hrvatski rukometni prvaci gostuju u Bukureštu. Ondje ih u utorak, 11. prosinca, očekuje dvoboj s tamošnjim domaćinom – Steauom Bukurešt.

Zagrebačka momčad na put je otišla u kompletnom sastavu, pa bi tako svi igrači trebali biti na raspolaganju treneru Rokavcu na dan utakmice. Početak susreta previđen je za 17.00 sati prema hrvatskom vremenu te uz izravan prijenos na programu Arena Sport televizije.

Svoja su očekivanja od dvoboja neposredno pred put za rumunjsku prijestolnicu podijelili trener PPD Zagreba Davor Rokavec te vratar Urh Kastelic.

Davor Rokavec, trener PPD Zagreba:

Prvenstveno je važno napomenuti da je Steaua momčad koja je nama i u Zagrebu radila probleme u utakmici koja je došla nakon iznimno napornih i teških susreta u Ligi prvaka. Nešto slično događa se i sada, no uspjeli smo se koliko-toliko regenerirati, dobro smo trenirali, idemo kompletni i nadamo se pobjedi. Stefan Vujić je organizator igre koji pravi najviše problema u napadu, no njih krasi agresivna obrana kojom rade probleme protivniku. Posebnih stvari na koje trebamo paziti nema, no pitanje je i kako će oni točno igrati s obzirom da su se doveli u problemu u domaćem prvenstvu gdje se sada spašavaju pa su nekoliko posljednjih utakmica odigrali u miješanom sastavu. Ipak, nas to ne zamara, mi idemo svojim putem i imamo svoje planove.

Urh Kastelic, vratar PPD Zagreba

Težak je ispit ispred nas, no utakmica s Nexeom dodatno nam je podigla samopouzdanje. Sada trebamo s time nastaviti. Iduće tri utakmice SEHA lige želimo pobjediti, a prva je na rasporedu sutra. Neće biti lako, pogotovo s obzirom da kada igraju doma, igraju u punom sastavu i imaju puno dobrih igrača, morat ćemo pružiti dobru igru kako bismo im uzeli tri boda.

  Povratak na sve vijesti