Zagrebaši s 31:24 uvjerljivi u Bukureštu!
Objavljeno: 11. 12. 2018 - 7:13

U 11. kolu SEHA - Gazprom lige, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb gostovali su u Bukureštu gdje su s rezultatom 31:24 pobijedili domaćine, rukometni klub Steauu Bukurešt.

Zagreb izjednačen na prvome mjestu lige

Lavovi su u Bukurešt otišli u svom najjačem sastavu gdje su i pokazali sjajnu igru. Diktirali su tijek utakmice, a igrači Steaue nisu uspjeli ugroziti slavlje zagrebačke momčadi. Ovo je Zagrebašima deveta pobjeda u SEHA ligi kojom su ostvarili nova tri boda te su s ukupno 27 bodova izjednačeni s rukometnim klubom Vardar na vrhu SEHA lige.

Najbolji igrači

Najbolji u redovima Zagreba bio je Josip Božić Pavletić s devet golova, a slijede ga David Mandić te Ivan Sršen koji su zabili po četiri zgoditka. Dobrom rezultatu Zagreba doprinijeli su i Senjamin Burić i Leon Šušnja s po 3 pogotka. Golman Urh Kastelic još je jednom bio sjajan na vratima Zagreba te skupio jedanaest obrana.  

Na suparničkoj strani, najbolji je bio Sabin Constantina s pet pogodaka, a prati ga Mihai Becheru sa četiri zgoditka te Razvan Rapciuga, Krsto Milosevic i Ionut Georgescu koji su tri puta pogađali mrežu.

Idući susret...

Sljedeća utakmica rukometaša Zagreba na rasporedu je 15. prosinca s početkom u 20 sati kad će Lavovi u gostima igrati protiv rukometnog kluba Izviđač Ljubuški.

RK STEAUA BUKUREŠT - PPD ZAGREB 24:31 (8:13)

Hall Concordia

Broj gledatelja: 600

Suci: Miloš Ražnatović i Ivan Pavičević (Crna Gora)

Delegat: Kamer Metalari (Makedonija)

STEAUA BUKUREŠT: Stanescu 7, Babasafari 2, Merla 1; Rapciuga 3, Milošević 3, Stavrositu, Johannson 2, Becheru 5, Rosu 1, Georgescu 3, Florea, Constantina 5, Vegar, Kedžo, Vujić 2, Grbović

PPD ZAGREB: Kastelic 11, Ristanović 2; Mrakovčić 2, Božić Pavletić 9, Kontrec 1, Burić 3, Sršen 4, Horvat 2, Šušnja 3, Potočnik, Jotić 2, Qerimi, Mandić 4, Hrstić, Bičanić, Vekić J

  Povratak na sve vijesti