Zagrebovi dječaci generacija 2006. i mlađi osvojili još jedan turnir!
Objavljeno: 29. 01. 2020 - 11:32

Mladi rukometaši PPD Zagreba, dječaci rođeni 2006. i mlađi, sudjelovali su na Memorijalnom turniru „Karlović Kauzlarić“ u organizaciji rukometnog kluba Trsat. Turnir je bio pozivnog karaktera pa su osim RK PPD Zagreb sudjelovali i Rudar, Rugvica, Eles, Koprivnica, Krka, Valpovka i domaćin Trsat.

Zagrebaši su bili smješteni u skupinu D zajedno sa Rugvicom, Elesom i Koprivnicom. Turnir su otvorili pobjedom protiv Rugvice 32:15, zatim su slavili protiv Koprivnice 24:18 i za kraj dana pobijeđen je mađarski Eles 22:16. Tri pobjede u skupini Zagrebašima su u ¼ finala kao protivnika donijeli Krku koju su pobijedili 21:12. U ½ finalu se susreću sa starim znancem, RK Rudar, a nakon 30 minuta igre bolji su bili Zagrebaši rezultatom 23:16. Protivnik u finalu bio je domaćin Trsat,a čvrsta i koncentrirana igra donijeli su Zagrebovim klincima novo zlato, rezultat finala bio je 21:9.

U najbolju sedmorku turnira izabrani su Stjepan Gajšak, Rafael Erceg (najbolji golman) i Franko Skazlić (MVP).

Sastav: Rafael Erceg, Lovro Weber, Ivor Vidović, Hrvoje Pavlović, Franko Skazlić, Josip Janjić, Vito Salaj, Mihael Hanaček, Petar Šprem, Tin Keblar, Jan Bilić, Stjepan Gajšak i Mirko Raić

Treneri: Ivan Dragić, Tin Budi

  Povratak na sve vijesti