Zlatko Saračević: Biti će to jedna teška utakmica, ali moramo pobijediti!
Objavljeno: 11. 12. 2017 - 2:46

U jedanaestom kolu SEHA – Gazprom lige Lavovi će ove srijede, 13. prosinca , u Areni Varaždin od 19:00 sati ugostiti Golužin Tatran iz Prešova. Izravan prijenos najboljih hrvatskih i slovačkih rukometaša možete pratiti na programu Arena Sport 2.

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj  u Trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica, hrvatsko – slovački dvoboj najavili su trener Prvog plinarskog društva Zagreb, Zlatko Saračević i mlado lijevo krilo, Valentino Ravnić.

"Nastavljamo ovaj ritam: svaka tri-četiri dana utakmica. Prešov je sada na redu, ekipa koja nas je glatko dobila, pet razlike. Biti će to teška utakmica, biti će otprilike isto kao što je bilo u Našicama. Što se tiče stanja u ekipi, Lučin bi trebao od danas biti u punom pogonu tako da bi se trebao vratiti u ekipu, a Žarko Marković se oprostio s igračima, tako da jedan igrač  manje.  Nadam se da će Vuglač biti zdrav, jer je imao problema s virozom. Imamo još dvije utakmice do kraja ovog dijela sezone. Te dvije utakmice moramo dobro odigrati i pobijediti. Keta je s druge strane, moj veliki prijatelj već 25 godina, tako da će tih sat vremena biti izazov, a još veće zadovoljstvo ga pobijediti. Nadam se da će publike biti u Varaždinu jer nam treba podrška s tribina. Bit će to jedna teška utakmica, ali moramo pobijediti.” Kazao je strateg PPD Zagreba Zlatko Saračević.

Valentino Ravnić je dodao: “Moramo ove dvije utakmice  koje su ostale  odraditi korektno. Mislim da sve osim pobjede ne dolazi u obzir. Tatran nam je konkurent za Final Four SEHA – Gazprom lige. Ne smijemo si dopustiti nekakav kiks doma. Moramo dati sve od sebe da odradimo utakmicu kako treba."

  Povratak na sve vijesti