Zlatko Saračević: Moramo reagirati na jučerašnji dan, izvući maksimum i ovu utakmicu pobijediti!
Objavljeno: 05. 03. 2018 - 12:29

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb nakon nedjeljnog poraza od švedskog prvaka IFK Kristianstada (24:27) zatvorili su ovosezonsko sudjelovanje u sklopu EHF Lige prvaka. Pred njima je već nova utakmica, ovog utorka 06. ožujka, a u goste im dolazi slovenski doprvak Gorenje iz Velenja.  
16.kolo SEHA – Gazprom lige hrvatski prvak i slovenski doprvak igrati će u sportskoj dvorani Sutinska vrela, Podsused, od 19:00 sati, a izravan prijenos rezerviran je na programu Arene Sport 2. 

U trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica s početkom u 12:00 sati, medijima su sutrašnji dvoboj najavili glavni trener PPD Zagreba, gospodin Zlatko Saračević, te mlada nada hrvatskog rukometa Tin Lučin.

Zlatko Saračević, glavni trener PPD Zagreba:

Poslije neuspjeha u Ligi prvaka okrećemo se i vraćamo SEHA- Gazprom ligi. Imamo utakmicu nakon nešto manje od  48 sati i biti će jako teška utakmica jer Gorenje još uvijek ima nekakve  šanse za Final Four. Oni su svježi za razliku od nas, ali moramo pokazati karakter. Moramo reagirati na jučerašnji dan, izvući maksimum i ovu utakmicu pobijediti.

Tin Lučin, rukometaš PPD Zagreba:

Nakon jučerašnjeg poraza jako malo vremena za pripremit se za novu utakmicu koja je već sutra. Moramo sabrati glave i pokušati što prije zaboraviti na ovaj poraz. Nadamo se pobjedi kao i u prvoj utakmici.

  Povratak na sve vijesti