Zlatko Saračević: Morat ćemo biti maksimalni da bismo došli do pobjede koja je nama cilj!
Objavljeno: 13. 03. 2018 - 10:01

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u posljednjem ovosezonskom gostovanju u sklopu SEHA – Gazprom lige uputit će se u Pančevo gdje će ih udomaćiti tamošnji viceprvak Srbije, RK Dinamo Pančevo. Prvi međusobni susret ove dvije momčadi odigran u zimskom djelu sezone u sportskoj dvorani Sutinska vrelia završila je pobjedom Zagrebaša od 11 golova prednosti (40:29). Tada su kod Zagrebaša najviše pogodaka postigli Josip Božić Pavletić i Leon Šušnja.

Dvoboj Dinama Pančeva i PPD Zagreba zakazan je u sklopu 17. kola SEHA – Gazprom lige i na rasporedu je ove srijede, 14. ožujka, od 20:00 sati u sportskoj dvorani Strelište, Pančevo. Izravan prijenos moći će se pogledati na programu Arena sport 2.

Ishod utakmice za Zagrebaše je vrlo važan zbog konačnog poretka za nadolazeći Final Four turnir regionalne lige. Pred sam put u Pančevo svoja mišljenja iznijeli su glavni trener PPD Zagreba, gospodin Zlatko Saračević i igrač PPD Zagreba David Miklavčič.

Zlatko Saračević, glavni trener PPD Zagreba

"Dinamo je dobra ekipa i puno bolje igraju ovaj proljetni dio nego prije. Očigledno je da im je trebalo malo vremena da uđu u SEHA ligu i iz dana u dan su sve bolji. U zadnje vrijeme pružaju dobre partije. Morat ćemo biti maksimalni da bismo došli do pobjede koja je nama cilj."

David Miklavčič, igrač PPD Zagreba

"Sada je svaka utakmica bitna. Imali smo puno ozljeda i za nas je svaka utakmica teška. Trebamo se 100 posto angažirati, pripremiti. Otići tamo od prve minute na 100 posto kako bismo ovu utakmicu pobijedili i kako bismo prije ovog završnog djela lige pokazali jednu dobru i snažnu utakmicu. Tako bismo sami sebi podigli moral i samopouzdanje i na Final Four SEHA lige otišli s plasmanom s kojim želimo. Što se mene tiče, snalazim se, ali mi treba još utakmica i treninga. Mislim da će sve to biti uredu za kojih 14 dana."

  Povratak na sve vijesti