Zlatko Saračević: Hoću da nastavimo ovim putem kojim smo krenuli!
Objavljeno: 30. 11. 2017 - 2:11

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u osmom kolu regionalne SEHA – Gazprom lige odmjeriti će snage sa srpskim doprvakom Dinamom Pančevom.

Utakmica je na rasporedu ovog petka, 01.prosinca, u dvorani Sutinska vrela od 20:00 sati. uz izravan prijenos na Areni sport 1.

Zagrebaši su  peti na SEHA-inoj ljestvici s četiri pobjede,  jednim remijom i dva poraza, a gosti iz Pančeva predzadnji s jednom pobjedom i šest poraza.

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica s početkom u 12:00 sati hrvatsko – srpski dvoboj najavili su trener PPD Zagreba Zlatko Saračević i mladi rukometaš Matej Hrstić.

Zlatko Saračević

"Od igrača koji su igrali jučer protiv Rhein Neckar Loewena, jutros na treningu nitko nije prijavio da ima nekakvih problema, tako da imam neki plan tko neće igrati u petak, ali pričekat ćemo još do sutra ujutro da se nešto ne dogodi s obzirom da još večeras također imamo trening. Oni koji su manje igrali i koji nisu bili u sastavu za srijedu, ali i neki koji jesu. Sutra ujutro također imamo trening pa ćemo sve dogovoriti, tri igrača će biti van sastava, promijenit ćemo golmana, Jović će sigurno biti unutra. Igramo protiv ekipe koja je nova u SEHA – Gazprom ligi i koja je u zadnje vrijeme odigrala jednu jako dobru utakmicu, a to je bilo protiv Vardara gdje su im zabili čak više golova nego što Vardar inače prima u SEHA ligi i Ligi prvaka, uspjeli su im dati 28 golova što polako dolazi ka kvaliteti za SEHA ligu.  Međutim, nas to apsolutno ne zanima, hoću da nastavimo ovim putem kojim smo krenuli i da odigramo jednu pravu utakmicu, da svi koji budu na terenu pruže maksimalno. U fazi smo gdje imamo utakmicu, rekuperaciju, malo videa i priprema i već dolazi sljedeća utakmica. Sad je Pančevo, poslije toga imamo dva dana za pripremu protiv Meškov Bresta... Kraj sezone se bliži, ali još imamo toga puno pred sobom."

Matej Hrstić

"Kao što je trener rekao, nitko nije ozlijeđen, svi smo spremni, nemamo baš puno za odmor, ali ima nas dosta mlađih i mi se brzo odmaramo. Dobro smo se pripremili za sutrašnju utakmicu, ući ćemo u nju dobro kao što smo ušli i u posljednju, ne bi trebalo nikakve opasnosti biti i uzet ćemo nova tri boda sasvim sigurno."

  Povratak na sve vijesti