Debi Slavka Goluže na klupi Zagreba u Veszpremu
Objavljeno: 22. 11. 2022 - 11:43

Rukometaši PPD Zagreba u četvrtak (18.45 sati) u mađarskom Veszpremu igraju utakmicu sedmog kola Grupe A Machineseeker EHF Lige prvaka protiv Telekom Veszprema. Bit će to prva utakmica na klupi Zagreba za novog trenera Slavka Golužu kojem je ovo treći mandat na klupi hrvatskih prvaka. Utakmica će za trenera Golužu zasigurno imati veći značaj utoliko što je u igračkim danima ostavio trag kako u Zagrebu tako i u Veszpremu.

Nakon poraza protiv Dinama iz Bukurešta prije 20 dana u zadnjoj utakmici Machineseeker EHF Lige prvaka, Zagrebaši su nanizali tri sigurne pobjede u domaćem prvenstvu te je atmosfera u svlačionici pred put u Mađarsku dobra.

'Lavovi' su se na zadnja dva finalna turnira SEHA Gazprom lige susretali s mađarskim rukometnim divom. Na početku prošle sezone Mađari su slavili nakon boljeg izvođenja sedmeraca dok su na početku ove sezone, u devetom mjesecu u Zadru, slavili 32:30.

Novi susret protiv Telekom Veszprema najavili su trener Slavko Goluža i kapetan Jakov Gojun.

Slavko Goluža, trener PPD Zagreba:
Iz treninga u trening pokušavamo implementirati neke nove stvari. Vremena nema puno međutim to svakako nije izgovor. Što se Veszprema tiče – znamo protiv kakve momčadi igramo i u kojoj atmosferi ćemo nastupati tako da je važno da se koncentriramo na sebe i svoj nastup. U svakom slučaju ne idemo u Mađarsku predati se nego dati sve najbolje od sebe. Što se zdravstvenog kartona tiče, imamo ozlijeđenih međutim povrede su sastavni dio svakog sporta i na nama je da se prilagodimo na situaciju i ostvarimo najbolji mogući rezultat.

Jakov Gojun, igrač PPD Zagreba:

Raspoloženje u momčadi je dobro, novog trenera mi stariji igrači znamo, mlađi možda nešto manje i sigurno će trebati vremena da se uigramo i implementiramo nove ideje. Igramo protiv Veszprema – sjajna momčad međutim idemo tamo odigrati najbolju moguću utakmicu i nadamo se eventualnom slabijem danu Mađara koji bi nam otvorio mogućnost za pozitivan rezultat.

  Povratak na sve vijesti