/nbsp;
Objavljeno: 06. 10. 2007 - 12:53

Rukometaši Croatia osiguranja u nedjelju će u 2. kolu skupine C Lige prvaka ugostiti makedonski Vardar koji je u prvom nastupu pomalo neočekivano pobijedio švicarski Kadetten našeg trenera Gorana Perkovca.

– Na kraju smo pobijedili s jednim pogotkom razlike, ali smo cijelu utakmicu vodili s četiri, pet pogotka – rekao je Veselin Vujović, Vardarov trener.

Bila je, kaže, zanimljiva konferencija za novinare nakon te utakmice. – Perkovac je rekao novinarima da je ovo bila najlošija utakmica njegove momčadi otkako je trener. Kad su mene pitali za mišljenje, onda sam i ja rekao da je ovo bila najlošija Vardarova utakmica otkako sam ja trener. Ne znam zašto se Perkovac na to naljutio – istaknuo je Vujović.
Lino Červar, trener zagrebaša, dobro je proučio videozapis te utakmice.

– Nisu opasni po imenima, ali igraju jako dobro. Čvrsti su i disciplinirani. Neće nam biti lako. Ne kažem da mi nismo favoriti, ali treba biti jako oprezan. Ima tu dosta dobrih crnogorskih igrača, ali i puno najboljih mladih igrača iz Makedonije i Crne Gore – istaknuo je Červar. Domagoj Duvnjak, organizator igre Croatia osiguranja, priželjkuje pobjedu. – Vardar igra duboku obranu 3-2-1, no vjerujem da ćemo naći pravi način kako lako doći do šuteva. Mislim da smo brži od njih – istaknuo je Duvnjak.

Trening Vardara pogledao je i Josip Šojat, trener ženske rukometne reprezentacije i Lokomotive. Dva stara prijatelja srdačno su se pozdravila. – Uh, kad se sjetim Vujovića, bio je strašan igrač. Kad sam bio trener Medveščaka, uspio sam pobijediti Metaloplasitku koja je tada bila europski prvak. Zagrebaši bi danas trebali sigurno pobijediti, no kad je Vujović na klupi, onda su moguća svakakva iznenađenja – istaknuo je Šojat.

Kiro Lazarov, najbolji strijelac Croatia osiguranje u Leonu, ovako je ocijenio današnji Vardar: – Riječ je o sasvim novoj momčadi u kojoj više ne vode glavnu riječ makedonski reprezentativci. Zato i ne znam kakve su mogućnosti te momčadi – istaknuo je makedonski reprezentativac Kiro Lazarov. (VL)

  Povratak na sve vijesti