Marković uoči Vojvodine: Nema vremena za tugovanje, protiv Vojvodine idemo po novu pobjedu!
Objavljeno: 11. 09. 2017 - 5:07

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u trećem kolu SEHA Gazprom lige gostuju kod aktualnih prvaka Srbije, ali  i ovogodišnjih povratnika u natjecanje – rukometnog kluba Vojvodina.

Utakmica se igra u Novom Sadu, u utorak 12. rujna, s početkom u 17.15 sati uz izravan prijenos na Areni Sport 2.

Dan uoči samog dvoboja svoja očekivanja s nama su podijelili trener Kasim Kamenica i igrač Dobrivoje Marković.

Osim dobre atmosfere koja vlada među igračima PPD Zagreba, i očekivanju pobjede, Dobrivoje je još nadodao.

Poslije nenadanog poraza u Prešovu, dolazimo u Novi Sad i nadamo se pobjedi. Vojvodina nije otvorila baš najbolje ovu sezonu SEHA Gazprom lige s dva uvodna poraza, možda će sada doma protiv nas pokušati pokazati nešto više, ali nama je prioritet pobjeda. Važno je to i zbog onoga što nas čeka za vikend, a to je otvaranje Lige prvaka u Kristianstadu. Ove sezone nemamo puno vremena da tugujemo ni da se radujemo. Svaki drugi dan se igra utakmica, tako da smo zaboravili poraz u Prešovu, dobro smo se spremili za Vojvodinu i nadamo se pobjedi – poručio je Dobrivoje Marković.

Trener Kasim Kamenica je istaknuo kako su ranjeni nakon neočekivanog poraza u Prešovu, ali da je utakmica s Vojvodinom posljednji test pred nastup u EHF Ligi prvaka koju igraju u švedskom Kristianstadu i da je stoga posebno značajna za njegovu ekipu.

Vojvodina je povratnik u SEHA Gazprom ligu, promijenila je dosta sastav u odnosu na prethodnu sezonu. Smatram da smo favorit i moramo tu ulogu opravdati, moramo se vratiti našem izvornom načinu igranja, a to je prije svega snažna formacija obrane iz koje bi razvijali kontranapad, dolazili do lakih golova i sve ono što je potrebno da u planiranoj rotaciji pružimo svim igračima priliku i da dođemo do sigurnih bodova – kazao je Kamenica.

O  protivnicima i njihovim kvalifikacijskim europskim utakmicama još je nadodao:

Mislim da je taj protivnik iz Grčke bio preslab da bi se iz tih utakmica nešto dalo zaključiti, ali sigurno da je taj dvomeč izazvao određenu energetsku potrošnju kod igrača Vojvodine. Vidi se rezultat iz prve utakmice gdje je Vojvodina slavila s 20 razlike i mislim da to govori sve. Njihov sastav je dosta promijenjen u odnosu na prethodnu godinu gdje su imali više mladih igrača. Sada su dovođenjem Nadoveze i Vučkovića malo promijenili krvnu sliku ekipe. Iskusni igrači imaju svoju težinu uz mladog Jovanovića koji se razvija odlično. Ipak je to ozbiljan sastav – zaključuje Kamenica.

  Povratak na sve vijesti