PPD Zagreb i Kasim Kamenica sporazumno prekinuli suradnju!
Objavljeno: 21. 11. 2017 - 11:05

U utorak 21, studenog došlo je do sporazumnog prekida suradnje između trenera Kasima Kamenice i rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

Trener Kamenica napušta klupu PPD Zagreba nakon šest mjeseci provedenih na čelu hrvatskog rukometnog prvaka, a uprava kluba predstavit će novog trenera na konferenciji za medije koja će se održati u klupskim prostorijama u utorak, 21. studenog s početkom u 12.00 sati.

Treneru Kamenici želimo zahvaliti na prikazanom trudu i maksimalnoj profesionalnosti u obavljanju jedne iznimno zahtjevne funkcije. Gospodin Kamenica prihvatio se jednog složenog zadatka na samom kraju prošle sezone, nakon čega nas je proveo kroz pripremni ciklus i uveo u novu sezonu u kojoj, nažalost, rezultati ali i izvedba nisu bili u skladu s očekivanjima uprave kluba. Treneru Kamenici želimo sve najbolje na poslovnom i privatnom planu, a mi ćemo novog trenera predstaviti na današnjoj konferenciji za medije“,  kazao je glavni menadžer kluba Božidar Jović.

Na predstavljanju novog trenera bit će prisutni glavni menadžer kluba Božidar Jović i dokapetan Igor Vori. U sklopu konferencije za medije bit će najavljena i utakmica 09. kola EHF Lige prvaka u kojoj hrvatski rukometni prvaci u četvrtak 23. studenog dočekuju Barcelonu.

  Povratak na sve vijesti