Rukometni klub Zagreb i Prvo plinarsko društvo potpisali novi dvogodišnji sponzorski ugovor
Objavljeno: 14. 09. 2018 - 10:45

Rukometni klub Zagreb nastavlja suradnju s tvrtkom Prvo plinarsko društvo.

Nakon prigodne Skupštine kluba koja se održala u četvrtak 13. rujna u zagrebačkom hotelu Esplanade, 80 uzvanika među kojima su bili klupski skupštinari, zaposlenici, uprava, stručni stožer i igrači te naravno dragi kolege novinari, potpisan je svečani ugovor kojim je nastavljena sjajna sportsko – poslovna suradnja između rukometnog kluba Zagreb i njegova generalnog sponzora – Prvog plinarskog društva.

Ugovor je potpisan na razdoblje od dvije godine čime se uspješno nastavila suradnja započeta 2014. godine.

Ispred rukometnog kluba PPD Zagreb ugovor je potpisao direktor kluba Vedran Šupuković dok je sa strane sponzora to učinio predsjednik uprave Energie Naturalis i predsjednik uprave Prvog plinarskog društva gospodin Pavao Vujnovac.

  • Mi smo prepoznali rukometni klub Zagreb kao najtrofejniji hrvatski sportski kolektiv, ali i kao partnera koji na prvo mjesto stavlja rad s mladima što držimo iznimno važnim. Drago nam je da smo produžili suradnju na još dvije godine i vjerujemo kako ćemo biti osmi igrač rukometnog kluba Zagreb – kazao je predsjednik uprave Prvog plinarskog društva Zagreb Pavao Vujnovac.
  • Nije floskula ako kažem da je ovo velik dan ne samo za rukometni klub Zagreb i hrvatski rukomet, već za sport općenito. Nastavljamo sjajnu suradnju koja je ušla u svoju petu godinu i veselimo se novim, budućim uspjesima koje ćemo polučiti uz pomoć naših partnera iz PPD-a – poručio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.

Nakon potpisivanja ugovora uslijedio je sportski dio konferencije za medije na kojoj su trener PPD Zagreba Lino Červar i kapetan Zlatko Horvat najavili utakmicu 01. kola EHF Lige prvaka u kojoj će u nedjelju 16. rujna ugostiti mađarski MOL - Pick Szeged. Više o spomenutoj najavi možete pročitati OVDJE

  Povratak na sve vijesti