Senjamin Burić i Žiga Mlakar od ljeta u PPD Zagrebu!
Objavljeno: 30. 01. 2020 - 12:24

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo nastavlja s pojačanjima za sezonu 2020./2021.

Novi na listi pojačanja je reprezentativac Bosne i Hercegovine Senjamin Burić, trenutno pivot u francuskom HBC Nantes. Ugovor je potpisao na dvije godine, tako da se nakon ove sezone opet vraća u redove Lavova.

Reprezentativac Slovenije, Žiga Mlakar je također potpisao ugovor na dvije godine te u ljeto prelazi iz redova Wisla Plock-a.

Uz Božovića i Grahovca koji će već od polusezone zaigrati, s Matanovićem, Burićem i Mlakarom polako se slaže slagalica jačeg Zagreba za novu sezonu.

  • Jako mi je drago što sam karijeru odlučio nastaviti u velikom klubu poput Zagreba. Poznajem trenera i njegov način rada i igre što mi se jako sviđa. Svi u rukometnom svijetu znaju što znači rukometni klub Zagreb jer je zaista jedan veliki klub. U sljedećoj sezoni se nadam velikom broju dobrih utakmica i da ćemo postići dobre rezultate te tako pružiti zadovoljstvo i navijačima kluba jer svakako to i zaslužuju. Poznajem dosta igrača, neki su mi bili i suigrači tako da se nadam da ću se dobro uklopiti u ekipu. - izjavio je Žiga Mlakar po potpisivanju ugovora
  • Kada sam dobio ponudu Zagreba nisam se puno razmišljao jer mi je sigurno to najbolja opcija. Poznajem gotovo sve igrače, klub, djelatnika i kako klub funkcionira. Ono što najviše privlači je to da Zagreb uvijek ide ka osvajanju novih titula. S trenerom Vujovićem još nisam radio ali radujem se i nadam se dobroj suradnji. Većinu igrača poznajem i želja mi je da ostvarimo sve ciljeve koje uprava i trener stave pred nas u sljedećoj sezoni. - rekao je Senjamin Burić
  Povratak na sve vijesti