Vujović i Bičanić obećali bespoštednu borbu protiv Barcelone!
Objavljeno: 26. 09. 2019 - 2:53

U sklopu 3. kola ovogodišnje VELUX EHF Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb dočekuju prvaka Španjolske, Barcelonu. S obzirom da je Arena Zagreb zauzeta, susret će se odigrati u Dvorani Krešimira Ćosića u Zadru u subotu, 28. rujna s počekom u 20:30 sati. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice Lige prvaka, bit će realiziran na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Katalonci su s 9 naslova najuspješnija momčad u povijesti Lige prvaka, te vjerujemo da će biti prava poslastica za gledatelje.

Ulaznice za prethodno najavljeni susret dostupne su klikom na poveznicu: https://www.ulaznice.hr/web/regular/16988296.

  • Osim internetskim putem, ulaznice se mogu kupiti u vrijeme rada blagajne Dvorane Krešimir Ćosić prema sljedećem rasporedu:

Subota 28.09.2019. 10:00 - 20:30 sati

Subotnji susret protiv Barce prokomentirali su na konferenciji za medije novi trener PPD Zagreba Veselin Vujović te Damir Bičanić.

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

  • Nadamo se da će biti 'treće kolo treća sreća'. Ne sumnjam da se u Zadru nećemo osjećati kao kod kuće i vjerujem da će gledatelji prepoznati kvalitetu rukometa kako našu tako i od Barcelone. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru i borbenu utakmicu bez obzira na ozljede koje nas prate i sputavaju. S obzirom da mi je ovo prva utkamica na klupi Zagreba u ovoj godini, moj motiv kao i motiv igrača je neupitan. Trudit ćemo se da odigramo najbolju moguću utakmicu koju u ovom trenutku možemo, tako da je svaki scenarij moguć - pobjeda, poraz ili nerješen rezultat.

Damir Bičanić, igrač PPD Zagreba

  • Promjenili smo trenera i ako se ne varam osim Zlatka Horvata svi smo mu novi igrači i nije nas prije zajedno trenirao. Odradili smo jako dobra četiri treninga i znamo što točno trener od nas očekuje. Agresivnost u obrani i maksimalnu motivaciju ćemo sigurno pokazati protiv Barcelone, to možemo obećati. Uz jako čvrstu obranu, angažman svih nas će biti na nivou i zaista ćemo se boriti.
     
  Povratak na sve vijesti