/nbsp;
Objavljeno: 15. 10. 2008 - 1:07

Ivano Balić je i utakmicu Dukatove premijerlige u kojoj su njegovi zagrebaši u Kutiji šibica pobijedili Zamet s 35:25 (17:10) odgledao s tribina. Odradio je dvije fizikalne terapije i vježbe u teretani, ali njegov hod otkrit će da još uvijek nije za teren. – Boli me – kaže Ivano odbijajući bilo kakva nagađanja o tome kad će se vratiti u momčad, nesretan što oporavak bolnih leđa teče sporije negoli je očekivao.

A čitava priča uz subotnje gostovanje rukometaša Croatia osiguranja u Szegedu u Ligi prvaka vezana je baš uz Ivana Balića. Ta utakmica s Pickom može odlučiti o putniku u drugi krug, a s Balićem ili bez njega u paklenoj atmosferi male dvorane nije isto.

- Dvoboj sa Zametom nije mogao poslužiti kao test za gostovanje u Mađarskoj, jer protiv Picka moramo da bismo uspjeli biti i ratoborni. A protiv Riječana to nije trebalo – kaže trener zagrebaša Lino Červar.

U Szegedu neće moći računati na Ognjena Backoviča, koji se još nije oporavio od ozljede zadnje lože, a utakmica s Riječanima donijela je Červaru još dva upitnika. Nakon deset minuta izašao je Vjenceslav Somić osjetivši opet probleme sa zadnjom ložom, pretkraj dvoboja stradao je gležanj Ljube Vukića. Današnje pretrage pokazat će o kakvim je ozljedama riječ. Červar je gledajući prema Szegedu čuvao Džombu i Štrleka, koji imaju tegoba s koljenima, odmarao Vorija.

Za Croatiju osiguranje pobjedu sa Zametom izborili su: Škof (13), Šego (4), Somić (4+1), Koloper 3, Duvnjak 6, Lazarov 11 (5), Špoljarić, Vori, Džomba, J. Valčić 4, Štrlek, Horvat 6, Vukić 5 i T. Valčić. (Večernji list, Z. Vukelić)

  Povratak na sve vijesti