Zagrebaši sutra putuju u Ukrajinu odigrati zaostalo 8. kolo EHF Lige prvaka!
Objavljeno: 16. 12. 2020 - 12:34

Čak dvije samoizolacije od po deset dana su spriječile odigravanje gostujućih utakmica EHF Lige prvaka u Nantesu, Zaporožju i Celju. No, uz jako gust raspored u veljači, barem dvije se moraju odigrati do 31. prosinca. Prva takva je na rasporedu sutra, u četvrtak 17. prosinca kod Motor Zaporožja. Situacija nije ni blizu idealna jer Zagrebaši love prve bodove bez ključnih igrača te nakon dvije samoizolacije u proteklih mjesec dana.

Spomenuta utakmica je na rasporedu sutra, u četvrtak, 17.12. u 18:45 sati uz izravan prijenos na Arena Sport televiziji.

Ovako su najavili utakmicu glavni trener i igrači rukometnog kluba PPD Zagreb:

Vlado Šola, glavni trener

  • Imamo situaciju da je od zadnje utakmice do danas prošlo mjesec dana. Nismo odigrali nijednu utakmicu i igrači su nam bili u samoizolaciji što nas je vratilo korak unatrag u smislu forme i energije. Međutim zadnja tri treninga imamo određenu kvalitetu koju želim da pretočimo u kvalitetnu igru sutra protiv Motora. Imamo dosta igrača koji su ozljeđeni i jednog koji je pod koronom, tako da je kadar jako skučen. No, ukoliko se budemo borili kao i prošlu utakmicu s njima mislim da ćemo pokazati jednu dobru igru.

Matej Hrstić, igrač

  • Očekuje nas teško gostovanje jer je Motor svoju dobru formu pokazao zadnjom pobjedom u Nantesu. Mi smo nakon samoizolacije napokon opet na okupu. Igrali smo s njima pred mjesec dana i znamo ih jako dobro. Trebamo ponoviti obranu kao i u Zagrebu, ne dopustiti im lake golove ali bi morali popraviti realizaciju. Imamo jako dobre šanse i s dobrom realizacijom i pristupom u obrani možemo postići dobar rezultat i uzeti prve bodove ove sezone.

Radivoje Ristanović, igrač

  • Nakon 10 mjeseci neigranja zaista sam željan igre i naravno pobjeda. Prošlu utakmicu smo bili jako blizu ali ova utakmica je drugačija jer dolazimo tamo nakon dvije izolacije. Sigurno će to utjecati na naš rezultat ali dati ćemo sve od sebe da pobjedimo i godinu završimo s bodovima u Ligi prvaka.

Valentino Ravnić, igrač

  • Mislim da nam je utakmica u Zagrebu bila pokazatelj da se može s njima igrati. Jasno će nam dati sliku o dobrim stvarima ali i o našim pogreškama. Idemo tamo po dva boda iako nije jednostavno jer smo pogođeni ovom epidemijom. Nije se lako vratiti u natjecateljsku formu nakon dvije izolacije, a još smo ostali i bez nekoliko ključnih igrača. Ali što je tu je, pokušavamo vratiti formu i pripremili smo se koliko god smo mogli u ovoj situaciji.​
  Povratak na sve vijesti