1. PUB kviz RK Zagreba - 18 ekipa, više od 100 navijača i treće mjesto “Čupkovih pulena”!
Objavljeno: 25. 03. 2024 - 11:22

Rukometni klub Zagreb u suradnji s Grizli komunikacijama i Bikers Beer Factory organizirao je prvi PUB kviz najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kolektiva.

Čak 18 ekipa i više od sto natjecatelja i ljubitelja rukometa upriličilo je ovaj sjajan event na kojemu je znanje testirano na temama sporta općenito, rukometnog kluba Zagreb, ali i Grada Zagreba.

Posebnu pažnju izazvao je dolazak rukometaša Zagreba.

Naime, naši dečki Matej Mandić, Luka Lovre Klarica, Filip Glavaš, Karpo Sirotić i Davor Ćavar natjecali su se pod imenom „Čupkovi puleni“ i na koncu su osvojili sjajno treće mjesto.

A evo što je o jednom novom iskustvu imao za kazati naš vratar Matej Mandić:

„Jučerašnji PUB kviz je bio jedan jako lijep događaj i za nas igrače. Nešto drugačije, jedno sjajno novo iskustvo. A da smo svoj zadatak shvatili ozbiljno i dobro se pripremili mislim da se može vidjeti i iz osvojenog trećeg mjesta. Zapravo, bilo smo najbolji nakon prvog kruga u kojemu je tema bila sport i rukomet, a onda smo malo kiksali na poznavanju Grada Zagreba. Sve u svemu, jedno sjajno iskustvo. Hvala svim navijačima koji su sudjelovali na ovom PUB kvizu. Ja ih ovim putem pozivam da dođu i na utakmicu u srijedu i da napunimo Arenu i ostvarimo još jedan veliki rezultat. Njihov glas i njihov pljesak biti će nam veliki vjetar u leđa i uz njihovu pomoć nadam se da možemo ostvariti novu pobjedu.“

Nagrade za prva tri mjesta (rukometaši Zagreba nisu konkurirali za nagrade) pripremio je rukometni klub Zagreb, a one su otišle sljedećim ekipama:

  1. „Jedanosamšestdva“ – 5 dresova kluba
  2. Sajo Genxta - 5 hoodice kluba
  3. Minerva – 5 boca vina

Čestitamo!

  Povratak na sve vijesti