Čupić i Nikolić uoči Poreča: Mjesta opuštanju nema, oni su odlična ekipa!
Objavljeno: 25. 04. 2024 - 12:17

Pred rukometašima Zagreba dvoboj je 09. kola Paket24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske.

Najbolji hrvatski rukometaši, naime, u petak 26. travnja gostovati će u Poreču gdje će s istoimenim protivnikom odmjeriti snage i tražiti svoju devetu pobjedu.

Susret je na rasporedu u 19.00 sati u dvorani SC Veli Jože, a dan uoči puta razgovarali smo s trenerom Zagreba Andrijom Nikolićem i rukometašem Ivanom Čupićem.

„Poreč je jedna stvarno dobra ekipa i nalaze se na četvrtom mjestu s razlogom. Već dugi niz godina igraju Ligu za prvaka i svake godine uspijevaju sastaviti jednu dobru momčad kao kombinaciju nekoliko mlađih igrača i njih par starijih i iskusnijih poput Vedrana Mataije, Matije Rađakovića ili Tea Čorića. Imamo prema njima respekt i inače, a nakon što su uzeli bod našičkom Nexeu svakako se s posebnom pažnjom pripremamo za ovo gostovanje. Ne podcjenjujemo ih niti u jednom trenutku, dobro se pripremamo i važno je da smo svi zdravi.“ , kazao je trener rukometnog kluba Zagreb Andrija Nikolić.

„Nakon više od dva mjeseca igranja srijeda-subota sada smo se našli u nešto laganijem ritmu igranja jedne utakmice tjedno i mogu reći da smo iskoristili ovaj tjedan da napunimo baterije i da ispravimo na treninzima neke greške koje smo ranije radili. Mislim da smo se ovaj tjedan dobro pripremali i sada je na nama da to sutra završimo kako treba. Spremili se jesmo, oprezni jesmo i znamo da se radi o jednoj jako kvalitetnoj ekipi. Poreč je odličan prvoligaš, ekipa s glavom i repom koju vodi dobar trener. Prednost im je i što su dosta godina na okupu, a što se njihove prezentacije protiv Nexea tiče mogu samo kazati da je to upozorenje više za nas da mjesta opuštanju ne smije biti i da moramo ići punom snagom. Moramo biti maksimalni, profesionalni, odraditi utakmicu na najbolji mogući način, upisati dva boda i tako ući u posljednji mjesec sezone gdje nas čekaju završnice borbe za dvije domaće titule.“ , poručio je naš rukometaš Ivan Čupić.  

  Povratak na sve vijesti