Gojun uoči Nexea: Mora biti tenzija, ali nadam se da će ovoga puta sve ostati u granicama normale!
Objavljeno: 02. 05. 2024 - 1:49

U tjednu koji je pred nama očekuje nas i utakmica posljednjeg, 10. kola Paket24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske.

A riječ je o najvećem derbiju hrvatskog rukometa, dvoboju prvoplasiranog Zagreba i prvog pratitelja našičkog Nexea.

Prvi susret ove dvije ekipe, podsjetimo, završen je pobjedom hrvatskih rukometnih prvaka rezultatom 0:10, nakon što je susret u Našicama prekinut.

No, sve je to voda ispod mosta jer sada nam se valja fokusirati na ono što je pred nama, a to je utakmica u nedjelju 05. svibnja.

Dvoboj RK Zagreba i RK Nexe Našica na rasporedu je u 17.00 sati, uz izravan prijenos na programu Max Sport 2 televizije.

Ulaz za gledatelje je slobodan, a isti se otvara sat vremena prije početka utakmice.

A o samoj utakmici i onomu što nas tamo čeka razgovarali smo s našim kapetanom Jakovom Gojunom koji je s nama podijelio što očekuje od ove utakmice te kakva je atmosfera u Zagrebovoj svlačionici.

„Nexe respektiram, ali moja su očekivanja isključivo pobjeda. Neće biti lako, ali tako i priliči kada je derbi u pitanju. U Našicama smo pokazali da smo kvalitetniji od njih, ali to sada treba ponoviti i na našem terenu. Borba od prve do zadnje minute, a očekivanja su da i u preostalim utakmicama s Nexeom pobijedimo. Želja je da podignemo trofej u Kutiji šibica“, kazao je u uvodu Jakov Gojun te potom dodao:

„Atmosfera je dobra, dečki su puni elana bez obzira što je sezona na izmaku. Ovo je naš posao i mi ga shvaćamo maksimalno ozbiljno. Moramo odraditi ovih 20-ak dana kako treba, uzeti duplu krunu i potom otići na jedan zasluženi odmor. Kada se na koncu osvrnemo mislim da smo ove godine u Europi napravili jedan ozbiljan rezultat i tomu sada treba pridodati i nastavak dominacije u hrvatskom rukometu“ , poručio je Gojun te se potom osvrnuo i na samu utakmicu.

„Derbi je to i tenzija će biti, jer tako derbijima i priliči. Međutim, vjerujem i nadam se da će ovoga puta sve to biti u granicama normale. Svjesni smo toga da igramo u svojoj dvorani i pred našim navijačima željni smo dokazivanja i da pokažemo svoju vrijednost. Vjerujem da će Kutija šibica biti popunjena, da ćemo svi zajedno napraviti jedan rukometni praznik i da ćemo se mi na kraju veseliti“, zaključio je kapetan Gojun

  Povratak na sve vijesti