/nbsp;
Objavljeno: 12. 02. 2015 - 12:09

12. 02. 2015.

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 09. kola VELUX EHF Lige prvaka u kojemu u subotu 14. veljače u Areni Zagreb dočekuju španjolske viceprvake, rukometni klub Naturhouse La Rioju. Početak dvoboja predviđen je za 18.00 sati, a ulaz je slobodan.

Dva dana uoči najvažnijeg susreta sezone svoja očekivanja od dvoboja u klupskim su prostorijama, uoči taktičkog treninga, iznijeli rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb Filip Ivić, Lovro Šprem i Stipe Mandalinić.

  • La Rioja je jedna ozbiljna momčad koju moramo respektirati. Činjenica je da će njima biti teže jer dolaze u našu Arenu u kojoj smo ove sezone nepobjedivi. Naši navijači su nas u prve četiri utakmice nosili do pobjeda i ja ih ovim putem pozivam da dođu u što većem broju i da nas nose do novih bodova i prolaska skupine Lige prvaka. Što se tiče protivnika moram istaknuti da se radi o vrlo kvalitetnom spoju mladosti i iskustva. Krila su im izuzetno opasna i ako uspijemo spriječiti Rocasa i Juanina u kontri i polukontri onda smo napravili veliki dio posla – poručio je dva dana uoči utakmice rukometaš Prvog plinarskog društva Zagreb Stipe Mandalinić.


  • Mislim da smo i u onoj prvoj utakmici u Logroñu bili bolja momčad i da smo trebali kući donijeti makar jedan bod. Nažalost, nismo izdržali do kraja i oni su slavili ali to je zapravo i motiv više da ih u subotu pobijedimo u Areni Zagreb i da im tako uzvratimo za poraz iz prve utakmice. Recept za pobjedu je prilično jednostavan. Trebamo ih svesti na što manji broj golova i ne dozvoliti njihovim sjajnim krilnim igračima da dolaze do lakih golova iz kontri i polukontri. Uz čvrstu obranu moramo biti i maksimalno koncentrirani u napadu, ne raditi tehničke greške i tako dozvoliti protivniku da nas iskontrira. Vjerujem da ćemo uz pomoć naših navijača ostati nepobjedivi u Areni Zagreb, ali svakako moramo biti vrlo oprezni i maksimalno koncentrirano pristupiti ovoj utakmici – poručio je u najavi susreta rukometaš Prvog plinarskog društva Zagreb Lovro Šprem.


  • Očekuje nas jako teška utakmica. La Rioja se pokazala kao vrstan protivnik u prvom dijelu Lige prvaka i nije slučajno da se u debitantskoj sezoni nalaze u prilici izboriti plasman među najboljih 16 momčadi Europe. Mislim da smo i u toj prvoj utakmici bili bolja i kompletnija momčad, ali nažalost na koncu nismo izdržali njihov pritisak. Što se tiče utakmice u subotu vjerujem da će ona biti za nas najteža u dosadašnjem dijelu sezone. Osim što igramo protiv fizički moćnog protivnika, psihološki nam neće biti nimalo lako jer ćemo cijelo vrijeme u podsvijesti razmišljati o tome što nam donosi eventualna pobjeda. Ipak, vjerujem da će nas do pobjede kao i toliko puta do sada nositi naši navijači i da ćemo se na kraju svi zajedno radovati u subotu u Areni Zagreb – poručio je najavljujući dvoboj s Naturhouse La Riojom vratar Prvog plinarskog društva Zagreb Filip Ivić.


Utakmica Prvog plinarskog društva Zagreb i Naturhouse La Rioje na rasporedu je u subotu u Areni Zagreb. Početak utakmice predviđen je za 18.00 sati, a ulaz je slobodan.

Radno vrijeme blagajni Arene Zagreb:

  • četvrtak (12. 02. 2015.) od 17.00 do 19.00 sati
  • petak (13. 02. 2015) od 17.00 do 19.00 sati
  • subota (14. 02. 2015) od 14.00 do 18.00 sati


Domagoj Pavlović Domagoj Duvnjak

  Povratak na sve vijesti