Klinceze i klinci vrtića Srednjaci posjetili trening CO Zagreba!
Objavljeno: 28. 03. 2014 - 1:09

28.03.2014.

Rukometašima Croatia osiguranje Zagreba u goste na jutarnji trening stigle su djevojčice i dječaci iz vrtića Srednjaci. Mališane koji treniraju četiri dana u tjednu zanimalo je kako uistinu izgleda jedan rukometni trening.

Tako su u prvoj polovici treninga imali prilike vidjeti trening snage i izdržljivosti pod ravnanjem kondicijskog trenera Bojana Goluba, dok su u drugom dijelu svjedočili rukometnom treningu s loptom koji su zajedno vodili trener rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb Boris Dvoršek i pomoćnik mu Zlatko Saračević.

Nakon završetka treninga klinci i klinceze vrtića Srednjaci s oduševljenjem su utrčali na parket i zaigrali rukomet sa svojim sportskim idolima. Nakon zajedničkog fotografiranja djevojčice i dječaci vrtića Srednjaci otišli su u obilazak klupskih prostorija, a posebno ih se dojmila trofejna soba rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb.

  • Hvala vam što ste odvojili vremena i dopustili nam da prisustvujemo treningu vašeg kluba. Mi u vrtiću Srednjaci držimo da sporta i naša djeca treniraju po sat vremena dnevno svakoga dana osim srijede. Bio nam je već u posjetu Ivano Balić prije par godina i nadamo se da će nam i u budućnosti doći neko od vaših rukometaša. Do tada družit ćemo se na utakmicama rukometnog kluba Zagreb – poručili su predstavnici vrtića Srednjaci.

  Povratak na sve vijesti